Yeni corsa D'm geldi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ewet arkadaşlar bugün aldığım o mutlu haberi sizinle paylaşmak istedim. yarın araba geliyormuş cuma günü gibi teslim ederlermiş. bilmiyorum ne kadar sürer teslim etme işleri ama tahmini olarak cuma. İlk işim resimlerini çekip izlenimlerimi size aktarmak olacak. :pon:

hayırlı olsun gule gule kazasiz belasiz kullanirsin insallah

hayırlı olsun Allah pişman etmesin...

şimdiden hayırlı olsun.kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın umarım

güle güle kullan sıfır bi arabanın verdiği heyecan da müthiş bişey yaa kazasız belasız günlerde kullan bişeylerde kestir bence nazar değmesin çünkü piyasada çok az corsa D var bütün gözler üzerinde olacak

Hayırlı olsun....

Çook teşekkür ederim arkadaşlar Şu anda fazla bulunmamasıda işin güzel yanı :D izmirliyim ama plaka 45 yani manisa plakalı olacak oda ayrı bi değişiklik :) walla çok sevinçliyimde 1.5 haftadır araba alacam diye foto makinesi arıyom bulamadım. sanırım ya çalındı yada kayboldu yawww.
Bu arada arkadaşlar hazır burada yazıyoken şunuda sorayim. Araç dizel ilk kullanımda nelere dikkat etmeliyim:? rodaj döneminde neler yapmalıyım neler yapmamalıyım?

hocam bu millet corsa d gibi arabaları ççokk gördüü
207-clio3 .merak etme bakan olmazz bnde izmirliymm arkdaşm şuana kadar 3-4 kere corsa gördüm ama hiç bir zaman heyceanla bakmadımm
bu millet opel olarak sadece sarı BERTONE YE bakar!!!:alkis: :good:
haksızz da sayılmazz haaa

M@honi' Alıntı:
güle güle kullan sıfır bi arabanın verdiği heyecan da müthiş bişey yaa kazasız belasız günlerde kullan bişeylerde kestir bence nazar değmesin çünkü piyasada çok az corsa D var bütün gözler üzerinde olacak

mematibaş' Alıntı:
hocam bu millet corsa d gibi arabaları ççokk gördüü
207-clio3 .merak etme bakan olmazz bnde izmirliymm arkdaşm şuana kadar 3-4 kere corsa gördüm ama hiç bir zaman heyceanla bakmadımm
bu millet opel olarak sadece sarı BERTONE YE bakar!!!:alkis: :good:
haksızz da sayılmazz haaa
bndede sarı bertone warr,ben bile herdefasında bertone görürsem bakıomm yoldaa

hiç hoş değil..:(
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. utandırmasın inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri