Yeni corsa D'm geldi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen bakma ben daha mutlu olurum :)
ben arabama baksın diye araba alanlardan değilim maalesef, kendim için ekonomik olduğu için aldım zati. Ama Arabaya ilerde güzel bir jant takımı alacağım. sokaktaki için değil kendim için.
Bu arada herkeze teşekkür ederim HERKEZE kazasız, belasız sürüşler ;)

hocam kusura bakma ben sadece kendi görüşümü bldrdimm
emin ol ki sınıfının en iyi arabsına sahipisnn:alkis:
sonuçta o bir opell:alkis: :alkis:
o bir almann
kazasız belasız inşallaahhhh

buraki' Alıntı:
sen bakma ben daha mutlu olurum :)
ben arabama baksın diye araba alanlardan değilim maalesef, kendim için ekonomik olduğu için aldım zati. Ama Arabaya ilerde güzel bir jant takımı alacağım. sokaktaki için değil kendim için.
Bu arada herkeze teşekkür ederim HERKEZE kazasız, belasız sürüşler ;)

mematibaş' Alıntı:
hocam bu millet corsa d gibi arabaları ççokk gördüü
207-clio3 .merak etme bakan olmazz bnde izmirliymm arkdaşm şuana kadar 3-4 kere corsa gördüm ama hiç bir zaman heyceanla bakmadımm
bu millet opel olarak sadece sarı BERTONE YE bakar!!!:alkis: :good:
haksızz da sayılmazz haaa

yapma be abi Ankara kızılay da ilk kez gördük arkadaşlarla Acentaya gidip gerçeğini görmek mümkün olmamıştı utanmasak adamdan anahtarı istiyecektik bi tur atalım diye özellikle Cosmo su gerçekten dikkat çekici Clio 207 nin pek bi çekiciliği yok heleki 207 nin

:kop: :kop: :kop: :good: :good: :good:
M@honi' Alıntı:
yapma be abi Ankara kızılay da ilk kez gördük arkadaşlarla Acentaya gidip gerçeğini görmek mümkün olmamıştı utanmasak adamdan anahtarı istiyecektik bi tur atalım diye özellikle Cosmo su gerçekten dikkat çekici Clio 207 nin pek bi çekiciliği yok heleki 207 nin

Hayırlı uğurlu olsun...
Allah Kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Corsa D yi biraz sür bakalım, sonra araban hakkında ki görüşlerini bizlerle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum...

Ayrıca çok emin değilim ama Sitemizde Corsa D si olan ilk arkadaş sen oluyorsun sanırım...
( Daha önce Corsa D hakkında yorum okumadığım için bu kanıdayım, emin değilim).

hayırLı oLsun aLLah kazadan ßeLadan korusun

hayırlı ugurlı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanırsın inş. yeni araba heyecanı güzeldir :)

hayırlı olsun çok güzel araba.. küçük astra:D

gule gule kullan senın adına cok sevındım...

Güle güle kullanman dileğiyle,güzel özlellikleri olan bir ototmobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri