Yeni corsa D'm geldi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokalp' Alıntı:
abi o arkaya bisiklet koyma olayı gerçekmı acaba ya :D
aynen ama türkiye ye gelirmi bilmem Antara da da aynı sistem var bunu için stepneyi yatık değilde dik koymuşlar bagaja yanılmıyorsam

foto foto istiyorummm :D

kazasız belasız kullanman dileğimle. hayırlı uğurlu olsun.

kazasiz belasiz kullanman dilegiyle hayirli olsun..bencede yeni corsa gercekten guzel..

günler zor geçiyordur be şimdi senin için :) bian önce arabana kavuşman we kazasiz belasiz kullanman dileğiyle

İnşallah benimde olacak

Arkadaşlar bugün corsama kavuştum. Fotoğraflarınıda çektim birazdan ekleyeceğim ama fotolar kötü çıkmış :( gündüz çekmek lazım.

size izlenimlerimi anlatayim arkadaşlar:
Aracın genel olarak kalitesi çok iyi. Ses sistemi tatminkar derecede. Akşam vakti iç görüntü çok hoş. özel ayarlar çok kullanışlı. direksiyon çok hassas. Aracın frenleri gaaaaaayet güzel ( Açıkcası bu kadar iyi beklemiyordum ). Dış görüntü olarak sanırım pek birşey anlatmama gerek yok. fotoğraflar herşeyi gösteriyor.

Fakat arkadaşlar dizelde içeri gelen ses ford transittekiler gibi. müzik açınca pek duyulmuyor ama sessiz bi ortamda motor sesini dinliyorsunuz( ben şikayetçi değilim hatta daha çok hoşuma gitti :D)

En çok sevdiğim yönüde pencere açıkken turbo fecreye girdiğinde turbonun sesini duyuyorsuuuuuuuuuuuuuuuun. süper yaww çok hoşuma gitti bu ses.

hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun...bence sınıfının en güzel arabası corsa d...geçenlerde kullanma fırsatı buldum...çok beğendim....allah kaza bela vermesin....

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binersin işallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri