Yeni Corsa Kişiliksiz mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee mecbur artık :)) bir üst sınıfa benzemezse evde kalıyo bunlar:P

bu segmentte alınacak tek araç yeni corsa boşver konuşan konuşsun bence hiç de astra ile alakası yok çizgileri çok farklı

nispeten bende katılıyorum diğer araçlarla değilde corsa b ve corsa c ile kıyasladığımda özellikle b de olan ruh gitmiş gibi bu benim görüşüm tabiki sonuçta bu sınıftaki yeni araçların hepsi kompakt sınıftan izler taşıyor(207-307 gibi) ayrıca çekmiş astra diyenlere saygılarımı iletirim astra gibi hoş bir arabaya bazı nıktalarda benzemesi bence çok hoş bu birazda marka bütünlüğü ile alakalı mesela megane 2 ile tutan ön tasarım hemen clio 2 ye uygulandı sonuçta uzaktan bu aracın renault olduğunun fark edilmesini istiyor artık firmalar baktığımızda yeni peugeot ların hepsinin ön ve arka tasarımları ile akıcılıkları aynı

en güzel cevabı vermiş cemal bey bence. söylediklerinin hepsinde haklı, artık tüm markalar kendi çizgilerini oluşturmaya bakıyor. :good:

bir paraya iki arabaya biniyormusuz gibi oluyor iste :)

bence astradan yeterince farklı ve sınıfında çok iyi bi araç fiyatı biraz yüksek sadece :s

aston martini de iyi bilmeyen modelleri ayıramaz

astradan fazlası var eksiği yok..

for example : BARDAK TUTACAĞI

Kasa yapısının benzemesi bilemiyorum ama yeni corsanın iç mekanı eskileri aratacak kadar kötü.

benzese nolur benzemese nolur, sanki ferrariye benzetmeye çalışıp hava mı atılacak? beğendiysen alıp binecen kimseyi dinlemeyecen, vectra için de cadillac çizgileri taşıyor general motor aldıktan sonra dediler.

Geri