Yeni Corsa Kişiliksiz mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben corsayo almadan once fiesta ile arasinda karasiz kalmisdim, simdi iyiki corsad almisim diyorum. Arabanin guclu bir goruntusu var, icindeykende tokluk duygusunu surucusune hissetiriyor.Bugun alisveris merkezinin otapakinda bir tanesi tek kapi olmak uzere5 tane cmon gordum.:D :D Corsa kendi segmentinden cok bir ust sinifa yaklastirmaya calismislar, bu yuzden atraya benzetilmesi normal.Ornek kendi sinifinda yarisden daha buyuk ve corallaya yakin bir arac.

Yeni Corsa sahibi arkadaşım kafayı sıyırmak üzere.
Hani bir ara doğan görünümlü şahin espirileri vardı ya,
şimdi değişti astra görünümlü corsa espirileri var
<< abi şu arkaya astra nikelajından yaptırdın mı, senin corsa, aynı astra olcak valla >>
<< abi sen bun astrayı kuru temizlemeye götürcektin bak çekmiş >>
<< abicim bu astranın yavrusumu ? >>
<< abi bu corsa mı, astramı ? >> gb. espiriler, yeni corsa sahiplerini bunaltmış durumda.

Eski Corsa sahibi olarak aracımın 1 km uzaktan bile görsen onu tanırsın, çünkü onun kendine has çizgileri var.
Ama yeni corsanın astranın kopyası yapılması, corsa nın kendine has kişiliğinin yok olmasına sebeb oldu. Siz ne dersiniz ?

Yok be abi ne alakası var....:good:

http://www.youtube.com/watch?v=vrGPnzpaaYQ&feature=related

Bu teknoloji kimde var ?..İzle de gör..Kıskananlar çatlasın...:good:

Corsa daha küçük..Büyüyünce kişilikte kazanır sen merak etme..Bi askerliğini filan yapsın..O bizim Astraların küçük kardeşi...Biz Vectra ve Astra'cı abileri hep yanındayız...:)

Son düzenleme:
yok yok espirilerin hakkını verin güzel yapmışalar.)))

açıkcası ben astradan daha şık bir araç olduğu kanısındayım.bu araca verdiğim para ile 1 model düşük astra alabilirdim ama şekil olarak corsa d daha iyi diye aldım.espri güzel ama ikisi arasında yeterince çizisel fark var

tabiki fark var canım.. ayrıca bunlar tercih meselesi kim neyi beğendiyse onu alır..

tabiki fark var canım.. ayrıca bunlar tercih meselesi kim neyi beğendiyse onu alır..

Yani haklısın, bende araba alırken mesela vectra mı astra mı deseler, şu anki güncel aksalara bakarak astra derdim. illa herkez bi üst segmenti alacak diye birşey yok :)

konu bir hayli önce hatta 1 sene önce açılmış ama. Şunu söyleyebilirim. Corsa şu anda kendi kulvarında bence birinci bunu fiyatına rağmen satış rakamları gösteriyor.

bu arada corsaya çok ciddi bir rakip geliyor Polo tamamen yenileniyormuş bence rekabet kızışacak gibi...

Geri