yeni jantlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanırım 15' yada 16' bu jantların 17 ve 18 de daha iyi duracağı kanaatindeyim Yaydan sonra inşallah tam oturur güle güle kullanın.

------Hazır yüklenmiş resimi forumda göstermek için...

------Yeni Resim yükleyip foruma atmak için;
Resimleri http://my.imageshack.us bu siteye yükleyip ordan direk link de koyabilirsiniz...Siteye yükleme yaptıktan sonra forum kodu yazan kısmın yanında resmin linki çıkar.Onu mesajınızı yazarken kopyala yapıştır yaparsanız resminiz direk burda çıkacaktır...

tşk ederim. valla çok işime yarayacak.

abi güzel durmuş ama yay olmadan malesef leylek gibi oluyo kesin yay lazım tabi karar seniin

tşk ederim göksel. hiç yay yada amartisör değişimi yapmadım. yay olunca konfor gider diyorlar. tecrüben varmı. varsa yay konusunda önereceğin bi marka varmı.

Sanırım 15' yada 16' bu jantların 17 ve 18 de daha iyi duracağı kanaatindeyim Yaydan sonra inşallah tam oturur güle güle kullanın.

jantlar 16". 17" jant benimde hoşuma gidiyor ama. ben bu arabayı genelde özelim için kullanıyorum. memlekete gidiyorum. ailemin yanına gidiyorum. e haliyle memleket dönüşü veya ailemin yanına giderkenke gelirkende bagaj dolu oluyor mesela geçen sefer memleket dönüşü 150 kg prinç vardı bagajda diğer malzemelerimiz hariç. bu nedenlede sürter diye korkumdan alamadım.

Jantı büyük takınca mecburen lastik yanak kalınlığını düşüreceksiniz...Yani 16" jantlarla 17" ler arasında sürtme bakımından bir fark olmaz...Konfor düşer ve yakıt biraz artar sadece...17" lerle daha dikkatli kullanmak gerekir yanak kalınlığı düştüğü için hem janta hemde lastiğe zarar verme riski daha fazladır...

Jantı büyük takınca mecburen lastik yanak kalınlığını düşüreceksiniz...Yani 16" jantlarla 17" ler arasında sürtme bakımından bir fark olmaz...Konfor düşer ve yakıt biraz artar sadece...17" lerle daha dikkatli kullanmak gerekir yanak kalınlığı düştüğü için hem janta hemde lastiğe zarar verme riski daha fazladır...

işte bunları düşünerek 16 dan vazgeçtim. şuan adanada yaşıyorum aslen samsunluyum. adanadan samsuna giderken yozgat - çorum alaca arası mübarek bi yol. 17 alsam kesin orda dördünüde parçalardım. bide bizim samsunun çarşamba ilçesine bağlı köyümüz var orda da evimiz var yolları hala deniz taşı henüz asfalt olmadı hep bunları düşünerek vazgeçtim 17" janttan. yoksa 17" jantın güzelliği tartışılmaz.

velhasıl şimdi artık 16" jantı aldık. araba banada biraz leylek gibi geliyor. bilhassa ön teker mesafesi bayağı var. arabayı biraz düşürmek istiyorum. önerileriniz nelerdir. marka olsun şekil olsun farketmez

Aile arabasında düşürmek olmuyor her ne kadar düşürünce arabanın görüntüsü tamamen değişsede ben düşürülmemesinden yanayım...Ama zevk için bindiğinim sadece şehir içi sakin sakin tur atmak için kullandığım kendi arabam olsa kesin düşürürdüm o ayrı mesele tabi...
***Yok ben düşüreceğim araba öyle daha iyi olur bana da sıkıntı çıkarmaz diyorsanız siz bilirsiniz.

Geri