Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!
bende konya'da kule civarında yaşıyorum ilk defa konyadan birisini gördüm bu arada adaşız
bende konya'da kule civarında yaşıyorum ilk defa konyadan birisini gördüm bu arada adaşız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
airforces link' Alıntı:bende konya'da kule civarında yaşıyorum ilk defa konyadan birisini gördüm bu arada adaşız
Tabiki neden olmasın! Cep telimi atıyorum müsait olunca ararsınairforces link' Alıntı:bende memnun oldum olabilir aslında hem de özkaymak servisinde yalnız kalmam ne dersem ilk defa duyuyoruz böyle bir sorun diyorlar
HasanM link' Alıntı:Merhaba, bende almayı düşünüyorum. Uzaktan çok güzel duruyor. Mümkünse kelebek camının orayı yakından çekerek paylaşabilir misin? Senin ki de bu şekil de mi acaba? Teşekkürler..
[img=800x533]http://t1309.hizliresim.com/1f/6/sc8qm.jpg[/img]
yildirim451 link' Alıntı:Hayırlı olsun. Bende taktırdım ama hoşuma gitmedi. Çünkü serviste takılan çıtayla karşılaştırma yaptım arasında çok fark var hatta sökmeyi bile düşünüyorum. Çıtalar ince - birleşim yerleri çok fazla mesafe var çakma olduğu belli . Bazı görüş açılarıda sanki hiç çıta yokmuş gibi duruyor