Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
valla dışarda bi araba boyattım yazın boyası  soldu tekrar serviste yaptırdım şimid küçük bi hasarım oldu tamponda serviste yaptırdım neresi olduğunu ben bile bulamıyorum buda çıta sonuçta biyeri sarkar çıkar kalkarsa adamı baktıkça sinir eder kaldırayım desen bi türlü hep iz kalır iki emekli olup gıcık olmaktansa bazı şeyleri serviste yaptırmak daha mantıklı gibi sonuçta iki parça...ama motor konusnda sağlam ustam var lpg taktırdım bi sorun çıkarsa 350 tl işçilikle halletcem inşallah sibop değişimini hatta bu gün forumdan bi arkadaşı yönlendirdim aracı turbo galiba sibop eritmiş..ama tabi herkesin kendi seçimi

servise farklı şeylerle gitmek daha mantıklı. Bu ufak bir uygulama servise 700 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor bana. dışarıda o fiyata 3 defa taktırırsın.

nanisa link' Alıntı:
2,37 derken hangı petrolden bahsedıyorsun bızım burda opet 2,50 den verıyor başka fırmalarda yan yan kuruluşlardan bahsedıyorum 2,38 yada 2,39

alpette 2.37  luk ta 2.42  opette 2.56  sanırım opetten tam emin değilim diğer ikisi evin karşısında onlar kesin :)

yildirim451 link' Alıntı:
öncelikle neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Ben sadece taktırmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı bir yazı yazdım. ben memnun kalmadım açıkça söyliyeyim tavsiye etmem. gidin serviste 400 tl adam gibi çıta taktırın. Sonuçta burası bir forum sitesi arkadaşları bilgilendirmek zorundayız. sonradan pişman olmasınlar

sanırım yanlış anladın.. Sinirli olarak bir açıklamada bulunduğum söylenemez. serviste cam çıtalarının montaj dahil fiyatı 700 TL - 400 TL bile olsa aynı malzemeyi kullanacakları kanısındayım. Bir de serviste takılsa bile garanti kapsamına arkadaşlar hiç bakmıyorlar. Dışarıda sağlam birine taktırtmak daha mantıklı.

yildirim451 link' Alıntı:
öncelikle neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Ben sadece taktırmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı bir yazı yazdım. ben memnun kalmadım açıkça söyliyeyim tavsiye etmem. gidin serviste 400 tl adam gibi çıta taktırın. Sonuçta burası bir forum sitesi arkadaşları bilgilendirmek zorundayız. sonradan pişman olmasınlar

dostum serviste 900 tl yazmış arkadaş 400 se hemen taktırırım ben olmuşken adamakıllı bieşy oslun sonra hasta etmesin bizi ::)

Servisi telefonla arayıp bilgi alabilirsin. Ama dışarda taktırmanı tavsiye etmem

arkadaşlar taraf tutmak gıbı olmasın ama yavuz haklı srvıste orjınalını takıp takmadıklarını bılemezsınız  ondan sonra o çıtaya bır sey olur kımse ılgılenmez benden soylemesı servıslerın hepsı boyledır omsalıne dan gerısı yalan

[quote author=yildirim451 link=topic=9034.msg203173#msg203173 date=1378502118]
Servisi telefonla arayıp bilgi alabilirsin. Ama dışarda taktırmanı tavsiye etmem

ewet en mantıklısı servise sormak 400 diyen var 700 diyen var şimdi forumdan biraz baktım 1000tl yazan var birazdaha bakarsam fiyat iyice yükselcek hee :'(

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
[quote author=yildirim451 link=topic=9034.msg203173#msg203173 date=1378502118]

ewet en mantıklısı servise sormak 400 diyen var 700 diyen var şimdi forumdan biraz baktım 1000tl yazan var birazdaha bakarsam fiyat iyice yükselcek hee :'(
hayırdır suleyman boş mesaj atmışın

serviste yaptıran biri olsada yakından resimleri çekse koysa şöyle kocaman bizde baksak karar versek  general_hehe  çok şey istiyorum farkındayım ama belki olur  general_Dancing

Bence bu kadar fiyat farki varken serviste taktirmaniza gerek yok.
Sonucta servistekide piyasa mali
Orjinal olmasi mumkun degil cunku orjinal cosmo nikelajlari cam fitiliyle bi butun halinde.
Servistede fitilin disina yapistirma yapiliyor yani orjinal diye bisey yok.

Burdan siparis verip memnun kalan cok arkadas vardi.
http://www.titizkromtuning.com/UK_100_opel-kategorisindeki-urunler

Geri