Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

yavuzozkan link' Alıntı:
Bugün iki sınav arasında bir arkadaşımı ziyarete gittim Konya Eski Sanayiye ve oradan Omsaline 12 Parça cam çıtası alıp aracıma monte ettirdim. Gerçekten çok hoş durdu!

Maşaallah![img=800x600]http://img.tapatalk.com/d/13/09/05/...mg.tapatalk.com/d/13/09/05/evuqeven.jpg[/img]

Kapı içi eşikleri sipariş ettim!

Cam çıtası montaj dahil 200TL
Kapı içi eşikleri 4 parça 35TL
yavuz sen bu cam çıtalarını konyadan mı aldın yoksa sıparıs verıp başka bır yerden mı geldı demek ısstedıyım omsa fırması konyada mı var yoksa ıstanbuldan mı geldı parçaların bu arada cok hoşuma gıttı orjınal gıbı olmuşlar ben başka bı astrdaa  gormustum onlar harbıden çakmaydı yanı 100 m den ben yann sanayıyım dıye bağrıyordu

Konyadan aldım 2 tane bayisi var. Bayide montajı yapıldı. Teşekkür ederim bu arada evet gayet hoş durdu

yildirim451 link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Bende taktırdım ama hoşuma gitmedi. Çünkü serviste takılan çıtayla karşılaştırma yaptım arasında çok fark var hatta sökmeyi bile düşünüyorum. Çıtalar ince - birleşim yerleri çok fazla mesafe var çakma olduğu belli . Bazı görüş açılarıda sanki hiç çıta yokmuş gibi duruyor

servisteki nasıl oda omsaline değilmi bende yaptırmayı düşünüyorum ama sağlam bişey olsun istiyorum

yavuzozkan link' Alıntı:
Konyadan aldım 2 tane bayisi var. Bayide montajı yapıldı. Teşekkür ederim bu arada evet gayet hoş durdu
bızım burası Adapazarı tam mahrumıyet bolgesı yaa bır sey almak ıcın ıllakı sıparıs vermek gerekiyor  kızgınkırbac  Allahtan burda lpg nın fıyatı ucuz turkıyede en ucuz ıı burdan daha ucuza gaz olmaz hıc bıryerde

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
servisteki nasıl oda omsaline değilmi bende yaptırmayı düşünüyorum ama sağlam bişey olsun istiyorum
suleyman senın kazıklanmaya nıyetın var galıba faturayı sana kabarık cıkarmasınlar 68lookk

Servislerde sonradan takılan cam çıtalarının markasını bilmiyorum. Konya da servis biz takıyoruz dediler. Elimizde var dediler görmek istiyorum dediğimde sadece kutusunu gördüm uzun bir kutuydu marka falan yoktu üzerinde. Ben Omsa da taktırdım aynı kutuya benziyordu. Belki bizim serviste gidip omsa takıyordur.

nanisa link' Alıntı:
bızım burası Adapazarı tam mahrumıyet bolgesı yaa bır sey almak ıcın ıllakı sıparıs vermek gerekiyor  kızgınkırbac  Allahtan burda lpg nın fıyatı ucuz turkıyede en ucuz ıı burdan daha ucuza gaz olmaz hıc bıryerde

İstanbul esenyurt 2.37 tl orda kaç gerçi bu gün zam gelmiş diyolar lpg ye ama haber sayfalarında pek bişey göremedim en azından büyük haber sayfalarında

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
İstanbul esenyurt 2.37 tl orda kaç gerçi bu gün zam gelmiş diyolar lpg ye ama haber sayfalarında pek bişey göremedim en azından büyük haber sayfalarında
2,37 derken hangı petrolden bahsedıyorsun bızım burda opet 2,50 den verıyor başka fırmalarda yan yan kuruluşlardan bahsedıyorum 2,38 yada 2,39

nanisa link' Alıntı:
suleyman senın kazıklanmaya nıyetın var galıba faturayı sana kabarık cıkarmasınlar 68lookk

valla dışarda bi araba boyattım yazın boyası  soldu tekrar serviste yaptırdım şimid küçük bi hasarım oldu tamponda serviste yaptırdım neresi olduğunu ben bile bulamıyorum buda çıta sonuçta biyeri sarkar çıkar kalkarsa adamı baktıkça sinir eder kaldırayım desen bi türlü hep iz kalır iki emekli olup gıcık olmaktansa bazı şeyleri serviste yaptırmak daha mantıklı gibi sonuçta iki parça...ama motor konusnda sağlam ustam var lpg taktırdım bi sorun çıkarsa 350 tl işçilikle halletcem inşallah sibop değişimini hatta bu gün forumdan bi arkadaşı yönlendirdim aracı turbo galiba sibop eritmiş..ama tabi herkesin kendi seçimi

yavuzozkan link' Alıntı:
serviste takılan cam çıtalarını taktırmak isteseydim inan dolu olan bir araç almak daha mantıklı olurdu. Bir takım cam çıtası için 700 TL fiyat veriyorlar. Neyse tabiki bir fark olacaktır. Ama OMSALINE bildiğim kadarıyla Orjinal Cam Çıtalarına en yakın kalitede olanı. Bu arada Omsa ürün için 5 yıl garanti veriyor. Takan eleman da tanıdık olunca bir sıkıntı yok. Çakma olarak görünmesi veya görünmemesi hiç önemli değil! Adam durup kontrol mü edecek lan bu çakma diye! neyse çakma olsa da olmasa da şuan için montajı gayet iyi oldu hoşuma da gitti. Yine de düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada söktürürseniz cam çıtalarını çok sıkıntı çekersiniz. tekrardan orjinalini yaptıracaksanız bilemem
öncelikle neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Ben sadece taktırmak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı bir yazı yazdım. ben memnun kalmadım açıkça söyliyeyim tavsiye etmem. gidin serviste 400 tl adam gibi çıta taktırın. Sonuçta burası bir forum sitesi arkadaşları bilgilendirmek zorundayız. sonradan pişman olmasınlar

Geri