Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!
var güzel kardeşim nerden anladınnanisa link' Alıntı:yıldırım sende muhacırlık varmı kardeşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var güzel kardeşim nerden anladınnanisa link' Alıntı:yıldırım sende muhacırlık varmı kardeşım
soyle bakalım bulgarıstanın neresındensınız o zamanyildirim451 link' Alıntı:var güzel kardeşim nerden anladın
sınıraa 50 60 k uzaklıka bende razgrad lıyım burda adapazarında haskovolu arkadaşlarım var son gelenlerdemısınız plovdıfe çalışırken cok gecerdım haskovadanyildirim451 link' Alıntı:Haskova
nanisa link' Alıntı:suleyman bızım bır lafımız vardır bılırmısın nekaaa ekmek okaaaa köftee dancee
bende kı de edıtıon canım napalım bende sevıyom makınamı astramı hastasıyızzzzzzzzzz dedeeeeeeeeeSULEYMANHOCA link' Alıntı:napalım paramız editiona yetti bizimde alırken ama ben sport jantta aldım ankaradan orijinal buldum bi kademe yaklaştım dış görünüş olarak sporttlara çıtada olaydı bi sanruf kalıyodu şaka bi yana bunada şukur ben seviyom arabamı
+1albertxx link' Alıntı:Ufak dokunuşlar her araca lazım benim aracım sport ama hala farklı şeyler istiyorum araca takılsın diye
Cosmo link' Alıntı:+1
ben hala çakacak çivi bulamamış olmanın derdindeyim
GNSpower link' Alıntı:Abi senin arabanın bütün çivileri orjinalinde çakılmış zaten, full artı full lafının gerçeği olmuş. (