Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

nanisa link' Alıntı:
yıldırım sende muhacırlık varmı kardeşım
var güzel kardeşim nerden anladın :D

yildirim451 link' Alıntı:
sınıraa 50 60 k uzaklıka bende razgrad lıyım  burda adapazarında haskovolu arkadaşlarım var son gelenlerdemısınız plovdıfe çalışırken cok gecerdım haskovadan 

nanisa link' Alıntı:
suleyman bızım bır lafımız vardır  bılırmısın nekaaa ekmek okaaaa köftee dancee

napalım paramız editiona yetti bizimde alırken ama ben sport jantta aldım ankaradan orijinal buldum bi kademe yaklaştım dış görünüş olarak sporttlara çıtada olaydı bi sanruf kalıyodu :) şaka bi yana bunada şukur ben seviyom arabamı

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
napalım paramız editiona yetti bizimde alırken ama ben sport jantta aldım ankaradan orijinal buldum bi kademe yaklaştım dış görünüş olarak sporttlara çıtada olaydı bi sanruf kalıyodu :) şaka bi yana bunada şukur ben seviyom arabamı
bende kı de edıtıon canım napalım bende sevıyom makınamı astramı hastasıyızzzzzzzzzz  dedeeeeeeeee

Ufak dokunuşlar her araca lazım benim aracım sport ama hala farklı şeyler istiyorum araca takılsın diye:) Ama şöyle birşey var taktırıp çıkarması kolay bir parça olsa taktırın ama sonra orda ki fitiller zarar görebilir çıkarmıcam derseniz gayet güzel duruyorlar :)

albertxx link' Alıntı:
Ufak dokunuşlar her araca lazım benim aracım sport ama hala farklı şeyler istiyorum araca takılsın diye:)
+1

ben hala çakacak çivi bulamamış olmanın derdindeyim :(

Cosmo link' Alıntı:
+1

ben hala çakacak çivi bulamamış olmanın derdindeyim :(

Abi senin arabanın bütün çivileri orjinalinde çakılmış zaten, full artı full lafının gerçeği olmuş. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Abi senin arabanın bütün çivileri orjinalinde çakılmış zaten, full artı full lafının gerçeği olmuş. ((:

sürüş ve kullanım zevki olarak J ama ben hala fırsat buldukça astra h aracımdaki boşlukları doldurmaya devam ediyorum. astra h da göğüs dahil sökmediğim yer kalmadı. j de buna şimdilik cesaret edemedim.  J de çakmak istediğim tek çivi doşluğu debriyaj pedalanı sökebilirsem ortaya çıkacak :) onca seneden sonra o pedala basmak zulüm gibi

Geri