Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

Ynt: Yeni Krom Cam Çıtalarımız!

Arkadaşım alt çıtalar kısa ve ince tam çerçeveyi sarmıyor tabi yanlarda öyle. Fotoğraflara dikkatli bakarsanız anlarsınız (siyah arabada ). siz bana gelmiş omsayı savunuyorsunuz. Tabiki para ve zevk sizin. Ben taktırmış biri olarak bilgilendireyim dedim sadece.

BÜLENT link' Alıntı:
Bence bu kadar fiyat farki varken serviste taktirmaniza gerek yok.
Sonucta servistekide piyasa mali
Orjinal olmasi mumkun degil cunku orjinal cosmo nikelajlari cam fitiliyle bi butun halinde.
Servistede fitilin disina yapistirma yapiliyor yani orjinal diye bisey yok.
haklsın aga bende az once bunu demıstım arkadaslara steeringwheel

yildirim451 link' Alıntı:
Arkadaşım alt çıtalar kısa ve ince tam çerçeveyi sarmıyor tabi yanlarda öyle. Fotoğraflara dikkatli bakarsanız anlarsınız (siyah arabada ). siz bana gelmiş omsayı savunuyorsunuz. Tabiki para ve zevk sizin. Ben taktırmış biri olarak bilgilendireyim dedim sadece.
tabı omsa benım akrabam ya  ondan onu savunuyorum sen benım demek anlattığı anlamamışın demek ıstedıyım bı arıza durumunda servıs arkanızda durmaz sızı hep oyalar omsa ıse ılgılenır garantiden deyıstırır malını

arkadaşım sen baya sinirlenmişsin.. herkesin kendi taktiri. burada omsayı savunan yok. ben titiz nikelajdan alacaktım bulamadım. internetten de almak istemedim. gittim omsa bayisinden aldım. olay bu. kimsenin bir şeyi savunduğu yok. taktırdığım şey senin hoşuna gitmemiş olabilir o zaman da "hoş olmamış" demen yeterli.

paranla canını sıkmak olcak yani taktırsak :( kışta geliyo karda yağmurda kalkmasın sonra hadi onu geçtim yıkamada yakından su tutuncada kalkıyomuş diyolar ya şunların hepsini çıtalı yapaylardı nolurduuuu battle_Teroriste

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
paranla canını sıkmak olcak yani taktırsak :( kışta geliyo karda yağmurda kalkmasın sonra hadi onu geçtim yıkamada yakından su tutuncada kalkıyomuş diyolar ya şunların hepsini çıtalı yapaylardı nolurduuuu battle_Teroriste
suleyman bızım bır lafımız vardır  bılırmısın nekaaa ekmek okaaaa köftee dancee

Bir laf söyledik birsürü azar işittik. Tamam kardeşim gidin taktırın. on numara çıtalar  

Bir laf söyledik birsürü azar işittik. Tamam kardeşim gidin taktırın. on numara çıtalar  
hopppaaalaaa nıye oyle konuşuyorsun sımdı yıldırım bızım buradaki amacımız araçlarımızı daha ıyı hale getırebılmek aldığımız urunlerın arkasında duran fırmalr ıstıyoruz bız herkes gorusunu sylemek zorunda  steeringwheel

Kardeşim Allah aşkına sana ne dedik? Neyse uzatmayacağım! ևıtalar on numara. Herkes taktırsın! Taktırmayanı döverim. :)

yıldırım sende muhacırlık varmı kardeşım

Geri