Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yeni meriva kesinlikle eskisi ile alakası yok eskisini hiç sevemedim eski merivacılar kızmasın benim zevkim.. ama yenisi harika hem sportif hem çekici.. bence genç kesmide çeker ve satar
öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bende 2005 meriva aracımdan çok memnunum ama yeni meriva gerçekten harika olmuş. ben tatillerde sürekli uzun yol yapıyorum ve uzun yolda özellikle 4000 devirden sonra motor sesi rahatsız ediyor yani 6. vites isityor araç acaba yeni racınızda böyle bi uzun yol yaptınız mı aynı sorun oluyormu yoksa 6. vites olayı işe yaramış mı?2006 Yılında tanıştım eski kasasıyla. çok iyi aletti sorunsuz oturaklı tam bir aile arabasıydı. Şimdi ise Yeni meriva cosmo 1.4 140 hp lik versiyonu var panoramik camlı. Herşeyden önce kapılarına tutuldum açık söyleyeyim ama daha sonra bayiye örnek mwrivanın içine oturup görünce anladım ki çok şeyler değişmiş... aile konseptine bide spor performans ve göz alıcı bir zerafet eklenmiş... motor 10 sn. de sizi 100 km hıza çıkartıyor. daha ferah daha güvenli . şöför koltuğuna oturduğunuzda kendinizi kokpitte zannediyorsunuz. 17" lik cantlarıyla 8 hava yastığı ve NCAB testleriyle 5 yıldızıyla daha güvenli otomobil olmuş. Ben kimseye onu alın bunu alın demem ama minivan da meriva üstünlüğünü kimseye kaptırmayacağı kesin. bu avrupadaki ve türkiyedeki satış grafiğindende belli
ewet yeni meriva rüyalarıma giriyor öylemi şık olur bi araç kapıları yeterbu yeni meriva kesinlikle eskisi ile alakası yok eskisini hiç sevemedim eski merivacılar kızmasın benim zevkim.. ama yenisi harika hem sportif hem çekici.. bence genç kesmide çeker ve satar
bu yeni meriva kesinlikle eskisi ile alakası yok eskisini hiç sevemedim eski merivacılar kızmasın benim zevkim.. ama yenisi harika hem sportif hem çekici.. bence genç kesmide çeker ve satar
öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bende 2005 meriva aracımdan çok memnunum ama yeni meriva gerçekten harika olmuş. ben tatillerde sürekli uzun yol yapıyorum ve uzun yolda özellikle 4000 devirden sonra motor sesi rahatsız ediyor yani 6. vites isityor araç acaba yeni racınızda böyle bi uzun yol yaptınız mı aynı sorun oluyormu yoksa 6. vites olayı işe yaramış mı?
araçınızın fotograflarını bekliyoruzbenim bir önceki aracım 2006 astra 1.3 cdti dı. 6 vites bence çok gereksiz konmuş gibi geliyordu. yeni merivamda 1.3 cdti ve 5 vites ama bu arabanın şanzımanı çok daha başarılı ve 6 vitesin yokluğunu hiç çekmiyorum. belki dizel olduğu için devir çok yüksek olmadığı için 6. vites aranmıyor. ekonomi anlamında da yeni meriva çok daha cimri ve atak. almanlar yapmış gene