- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel güle güle kullanın gaziantep opel 47 bin demişti size ne kadara mal oldu acabafotolara devam
merak ettigim bi konu var bunun el freni nerde elektronikmi k.maraş sarpelde vardı bi tane motorunu bilmiorum ama ibre 270 di bu niye 220 onda navi cam tavan full+ full dü sanırım motorun 1.4 olabilir
vallahi 270 di ya şaştım kaldım offf off keşke fotorafını çekseydim yarın gidip yine bakacam ona inş satılmamıştır ya ben yanlış gördüm yada aynıdır 220 ama sanmıyom 270 dir ya sarpeldeki meriva navili cam tavan afl far cart curt herşeyi tam takırdıel freni evet elektronik. 3. resimde görebilirsiniz. vitesin hemen altında.
270 kadranlı olanıda görmedim. yanlış hatırlamıyorsam 1.4 turbo 140lık olanıda sanırım 220 ibreliydi. yanlışsam forumdaki arkadaşlar düzeltsin. eski kasa opc si olan adaşımın bile kadranı 270 değildi
yapmayın ya olmadı işte navi lisi yokmuydu almışken biraz paraya kıysaydınız keşkefotolarını yarın bekliyorum. bizde sözde cosmo aldık ama ne yağmur sensörü ne far sensörü vardı. biraz daha bekleyip de alıcaktım ama bu sefer var olanlarıda bunlar zamanla azaltır ve fiyatı yükselir diye beklemeden aldım