Yeni Opel Astra 1.3 CDTI tavsiyeniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.el 1,3 cdti düşünüyorum bende ama kmler genelde 100.000km civarında bu km aralaıgında araba tercıh edermıydınız

Semin Bey bende 2.el düşünüyorum ama fiyatlar düşündürüyor su an 55.000 de buldum bir araç ama 27.000 istiyorlar 2007 model ...

bir tane var 95.000 kmde 25bin TL istiyor galericide pazara bakamadım tam

Ses yüksek hızlarda var. Ayrıca içerdede bi takım çıtırtılar başlıyor bozuk yollarda.Buda ülkemizin dandik yollarında normal.

Bunlar kötü özellikleri.

Arkadaşlar yeni opel astra 1.3 CDTI 75 kw(90 hp) bu model için ne dersiniz?
1.3 motor olması sorun olurmu ?
Yol tutuşu nasıl ?
İçeriye diesel motor sesi ve lastik sesi veriyormu ?
Ve sizin olumlu ya da olumsuz görüşleriniz.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

1.3 gayet yeterli bir motor, ekonomi olarak süper performans olarak da tatmin eder. 1.3 dizel araçla yarış yapılmayacağını aklıselim herkes bilir zaten
yol tutuş harika ötesi fakat benim lastiklerden kaynaklanıyor da olabilir orijinal olarak hiç kullanmadım, F1 lastik var çünkü
motor ve lastik sesi diğer modellere oranla az. megane II ve golf kullandım daha önce, onlara göre daha sessiz.
yüksek hız derken 150ye kadar ses oldukça az. araç 200e kadar rahatlıkla çıkıyor fakat ses rahatsız ediyor.
olumsuz olarak turbo devreye girene kadar araç çok ağır. ilk vites hantal.
olumlu olarak ise 2. vites turboda insanı koltuğa yapıştırıyor, ve aracın görünüşü harika.. aklıma gelenler bunlar :rolleyes:

cdti motor hayatımda gördugum en rezıl motor..

astra ların yol tutuşu bilen bir şey. astra g var 2004 njoy. bolu ist 276 km yolu 1.5 saatte geldim kasmadan. 190 ortalama hız. öyle 5 dk 10 dk da yorcak gibi değildi.

bence sizin motorda sorun var :) yada benim arabada.

aracınız bıraz km yapsın , baska arabaların motoruna kıyasla ne kadar işe yaramaz oldugunu goruceksınız..bi arıza verdımı sonu gelmıyor .

Geri