Yeni Opel Astra 2015 yakalandı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulkm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Opel Astra 2015 yakalandı...

Bana asparagas geldi,niye diyecek olursanız bu çizim şuanki astranın üstünde auto bild dergisinin sadece ön kısmıyla fotoş yöntemiyle oynanıp kendi insiyatifleri ile hazırlanmış ,bu yüzden ben önümüzdeki sene ortasında çıkmaya başlıyacağını tahmin ettiğim spy fotoları bekliyorum.

Aldığım duyumlara göre PSA ile platform anlaşmasından vazgeçilmiş arkadaşlar, anlaşma devam etseydi bile zaten platformu Opel PSA ya verecekti.

Nasıl PSA nın dizelleri meşhursa Opel inde platform mühendisliği meşhur çünkü.

Kesinlikle inanmıyorum...

Ulaş abinin de belirttiği gibi bildiğimiz Astra J üzerinde oynanmış. Monza çizgilerini kullanarak tahminlerini görselleştirmişler hepsi bu...

Zaten arka kelebek camına, cam çıtalarına ve kapılara bakarsanız Astra J olduğu ortada...

Tolga KARACA link' Alıntı:
Aldığım duyumlara göre PSA ile platform anlaşmasından vazgeçilmiş arkadaşlar, anlaşma devam etseydi bile zaten platformu Opel PSA ya verecekti.

Nasıl PSA nın dizelleri meşhursa Opel inde platform mühendisliği meşhur çünkü.

Opel platformu vermemiş PSA ya :) yeni astarlarda güçlendirirmiş çeliğin kullanılacağı D2xx platformu kullanılacakmış araç ölçüleri olarakta nerdeyse D sınıfına yakın geniş ve iricene bir araç olacakmış GM in böyle bir açıklaması vardı :) opelin yeni modellerinde kullanacağı tasarım dili bu şekilde olacakmış...

DarthWider link' Alıntı:
Opel platformu vermemiş PSA ya :) yeni astarlarda güçlendirirmiş çeliğin kullanılacağı D2xx platformu kullanılacakmış araç ölçüleri olarakta nerdeyse D sınıfına yakın geniş ve iricene bir araç olacakmış GM in böyle bir açıklaması vardı :) opelin yeni modellerinde kullanacağı tasarım dili bu şekilde olacakmış...

Evet, benim de duyumum özel bir aluminyumla çok güvenli ancak hafif bir araç olacağı yönünde.

Daha da büyürse zaten D Hb olur araç !  cooll

Tolga KARACA link' Alıntı:
Evet, benim de duyumum özel bir aluminyumla çok güvenli ancak hafif bir araç olacağı yönünde.

Daha da büyürse zaten D Hb olur araç !  cooll

Belki iç hacim anlamında D sınıfına yakın demiş olabilirler dış ölçülerini daha  büyütürlerse  pehlivan kasa falan deriz artık :)

DarthWider link' Alıntı:
Belki iç hacim anlamında D sınıfına yakın demiş olabilirler dış ölçülerini daha  büyütürlerse  pehlivan kasa falan deriz artık :)

Golf 6 da ön cam dibinden 1 - 1.5 karış sonrasında konsolun üstü dikr kısım daha eklenmi  açıyla aşağı iniyor, bizim araçlarda ise konsolun üzeri ön cam dibinden yaklaşık 3.5 karış sonra eğimli şekilde vites konsoluna doğru devam ediyor.

Eğer dediğim alandaki derinliği ve eğimi azaltılırsa zaten ciddi bir diz mesafesi+bagaj alanı artışı olur, bizim araçlarda konsolun üzerindeki yumuşak plastik devamında yerini sert plastiğe bırakarak ön cam dibine uzanıyor, aslında Golf teki yumuşak alan bizimkinden daha fazla değil; bizde yumuşak aksama fazladan sert bir kısım daha eklenmiş.

ulas79 link' Alıntı:
Bana asparagas geldi,niye diyecek olursanız bu çizim şuanki astranın üstünde auto bild dergisinin sadece ön kısmıyla fotoş yöntemiyle oynanıp kendi insiyatifleri ile hazırlanmış ,bu yüzden ben önümüzdeki sene ortasında çıkmaya başlıyacağını tahmin ettiğim spy fotoları bekliyorum.
+100 kesinlikle fake.

Güzele benziyor ama daha çok değişir bu tasarımlar ayrıca yeni kasa astra 2015 aralık yada 2016 ilk çeyreği gelir bence

Geri