Yeni corsa
Arkadaslar Herkese merhabalar,
Bende yaklasik bir 4 ay once yeni bir cmon sahibi oldum. Arabam 1 3cdti essentia, yani dizelin an baz modeli. Aracimi gereckten cok begenerek biniyorum yakis, cekis, confor hersey istedigim gibi.
Uzun zamandir bu forum sitesinden takip etdigim kadariyla bir hayli elestri almis.Astarnin kucugu olmus, 307 ye benzemis, arkasi ayni clio gibilerinden.
Fakat bunun otesinde araci kullanan gercek sahipleri yorum yapmaktan kacinmis.Bende bir cmon kullanicisi olarak zaman zaman moralim bozularak okudum bu yazilari.Acaba opel almakla hatimi etdim, o kadar para vermisken ikinci el daha donanimli bir araba alabilirmiydim diye dusundugum zamanlar oldu.
Sonucda artik arabami aldim ve keyfini cikarmaya calisiyorum.Arabayi alirken bir kac milya daha fazla verip sport veya enjoy modellerini alsammi diye dusunmusdum sonra arac daha yeni cikdigi ve akibetinin belli olmadigi icin boyle bir harcamayi gereksiz gormusdum. Simdi bu sitede diger cmon resimlerini gordum ve bu aracin ne ahale gelebilcegini gordum. Bende bir dizi modifiye islemine girsmek istiyorum, bunada sis far ve camlara fim ile baslamak istiyorum.
Bu konuda diger corsa kullanilicilari bana fikir verebilirlermi.Filmgorntu olarak cok hos fakat cevirmede ve gorus olarak problem cikartirmi, ayrica opel servide sis far maliyetini sordum bana 500 ytl gibi bir maliyet cikardilar .Acaba astra fari taktirsam olabilirimi?
Yorumlarinizi bekliyorum.