Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

pardon pardon şimdi teknik verilerin oldugu katologa baktım bos agırlık 1318 miş

Arkadaşlar boş ağırlık derken bende ruhsata baktım benim ruhsatta 1503kg yazıyor.Bayinin bana verdiği fabrikadan gelen bir nevi aracın nüfus cüzdanı sayılan ama ismini bilmediğim evrakta da 1503 kg yazıyor.Benim araç biraz obez mi oluyor?

Bu konuya netlik kazandırmak icin en iyisi kamyon kantarına gidip tartmak

Benim aracın boş ağırlığı 1.503 Kg. /HB 1.4 T Sport. Bu farklılıklar neden kaynaklanıyor anlamadım :S

genelde ruhsatlarda yanlış yazıyo agırlık daha once paylasım olmustu herkeste farklılık var benimkide farklı 1500 kusur hatırlamıyorum

Mete34 link' Alıntı:
bende şimdi ruhsattan net ağırlığına baktım HB aracımın net ağırlığı 1248 kg . bu durumda sedan kasa haliyle daha ağır . bu da demek oluyorki HB kasa biraz daha seri oluyor.çünkü her iki kasa içinde aynı motor seçenekleri ile geliyor yanılıyormuyum acaba

Benim aracımda 1.6 115hp edition paket ruhsatta yazan Net ağırlık:1437 KG. Dolayısıyla ruhsatta yazan değere pek güvenmiyorum ben...
Opel teknik dökümanında farklı, ruhsatta farklı, orda farklı, burda farklı :)

Ağırlık ruhsatta yanlış yazılıyor genelde, aynı model aynı motor ataçlar ile
karşılaştırma yapmıştık ve ruhsatta farklı yazılanlar vardı
Dolayısıyla ruhsata bazen gelişigüzel yazılıyor diye düşünüyorum

geniş bagaj hacmi isteyenler bekliyordu sedanın çıkmasını. artık insignia ya alternatif sedanı alırlar ve satış patlaması devam eder kaldığı yerden...

Geri