Yeni super b mi insignia mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlaşılmasın ama bu kadar anlatmakla bitirilemeyen, mükemmel superb'in, insignia'dan bile ucuz olması sizde soru işareti uyandırmıyor mu ? Hem de bir üst sınıf olduğu söylenmesine rağmen...

Yanlış anlaşılmasın ama bu kadar anlatmakla bitirilemeyen, mükemmel superb'in, insignia'dan bile ucuz olması sizde soru işareti uyandırmıyor mu ? Hem de bir üst sınıf olduğu söylenmesine rağmen...

bence pajalı olan insignia.

millet insignia için o akdar para vermeyi göze almışken opel o paraları almazsa zaten adam değil:) vermeye meraklı çok:)

peki insignia pahalı olmasın

s40 c sınıfı ama kullananlar bilir a3 1 serisi gibi cihazlardan daha üstündür.focus altyapısı diye küçümsemeyin.focusun altyapısı vw'i de opel'i de duman eder.şimdi renault megane2 ve opel astra cdti kullanıyorum.daha önce ford focus tdci ve golf tsi kullandım 1sene kadar.en başta da ford focus 2 benzinli ve opel astra 1,4 kullandım 2sene kadar.arkadaş kuzen vs derken birççok marka/modeli uzun süre kullandım.eminim sizde kullanmışsınızdır ama c30/s60/s40ı uzun süreli test edin...

Bu araçlar üretilirken tasarımdan tut bir vidanın üretimine,malzemesine kadar bir çok yatırım yapılıyor. İyi birşey çıkarmak için bu masraflar daha fazla oluyor ve bu da fiyatlara pek tabii ki yansıyor. O zaman opel daha kötü araba yapsaydı da ucuz mu olsaydı demek istiyorsunuz? Ya da başka bir acıdan, audi,mercedes,bmw vs. gibi markalar bu fiyatlarla tamamen mantık dışı demek ki, herkesi sömürüyorlar. Superb bir tek burda mı keşfedildi?

Superb de pek tabi ki güzel bir otomobil, kötü kalitesiz demiyorum. Ancak söylenen kriterlerden biri hacim. Bu tamamen kişinin zevkine kalmış birsey, insignia yeterli gelebilir de, gelmeyebilir de, bu durumda diğer secenegi secedebilirsiniz. Arka havalandırmada ışıklandırma/saat denilmiş, bu tür dikkat çekmeye yönelik şeyler her modelde var. Skoda da boyle birsey yapmış ama bence olmasa da olur mesela. Ama başkası için çok elzemdir, o zaman skodayı tercih eder.

Sonuç olarak insignia'nın pahalı oldugunu düşünmüyorum. Bu kalitede, bu özelliklerde, bu teknikte bir araç üretilince fiyatı da bu oluyor.

insignia

Geri