Yeni yüzü ile [68 DZ 551] Vectra PoWeR..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Walee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Walee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Vectra B 2.0 Cd, 1998 model.. kimine göre -o da arabamı... ama bana göre binilecek tek araba. Aksaray'da yaşayan ve daha önce beni tanıyan arkadaşlarım iyi bilirler 551'i.. nasıl titizlikle baktığımı nasıl özen gösterdiğimi. Daha önce de Aracımın resimlerini yüklemiştim her konu açtığımda bambaşka şekillerde tanıttım arabamı..

Eklentiler;
-Ayna sinyalleri
-ayak altı ışıklandırma
-17" Vossen 5x112 jant ve lastik
-F1 stop lambası
-App kare plaka
-Belirli yerlere beyaz karbon kaplama
-Apexi 5mm spor yay
-Remus çift çıkışlı spor eksoz
-Apexi açık hava filtresi
-uzun kısa 16000 k xenon takımı
-Sis farlarına 30000 k yeşil xenon
+Müzik sistemi
-pioneer deh-5050p ana ünite
-jameson 505 sterio amfi
-m acoustic 2000.1 mono anfi
-pioneer 600 w 4* oval
-2 adet Kicker 38 cm comp subwofer
-2* powerbass mid takımı
-2* soundstream 3 farad kapasitör
-M3 ince bagaj üstü çıta
-M3 balık sırtı anten

6wal.png

cl4j.jpg

09fh.jpg

u7al.jpg

fir6.jpg

4nh6.jpg

bkz1.jpg

o7us.jpg

it5m.jpg

75fj.jpg

avuo.png

http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/97555-vectra-b-modifiye.html

bu linkte de geçtiğimiz ağustos ayındaki hali.

Şimdiden olumlu ve olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. lütfen yorum yaparken emeğe birazcık saygı gösterirseniz sevinirim.

Öncelikle aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Gerçekten son zamanlarda özellikle d vectra b lerde böyle başarılı modifiye görmemiştim..Dikkat ettim de, tamponların birleştiği noktalar hatasız...Bu çok iyi :good: diğerleri de fena sayılmaz..Devamını da bekleriz

Eski haliyle arasındaki fark büyük..özellikle stickerları çıkarmanız cok daha asil bir hava katmış.jantlarda dogru seçim.

Araç 10 numara ancak heran ceza yemeye hazır halde , şöyle ki malum aralık ayındayız polis emmilerimiz her kavşağa , yola , ara sokağa konuşlanmış durumdalar öyle ki daha geçen zifiri karanlık yolda yeşil yelekli bir polis memuru pat diye arabanın önüne attı kendini neymiş sis farından durdurup bana ceza kesecekmiş cezasını kesti kesmesine ama adamlar canından vaz geçmiş ceza kesmek için o derece yani artık çevirme filanda yapmıyorlar pat önüne atlayı veriyor kıyıdan köşeden ondan dikkatli ol derim aracın biraz fazla göze batıyor

APP + koyu cam filmler + xenon sis farları en büyük ceza nedeni ki bendede hepsi var app hariç hepsinden ceza yedim

sisten yazılan ceza haktır. xenondanda yazılan müstehaktır... bende sislerimi yakarda gezerim ama parklarla ;)

sisten yazılan ceza haktır. xenondanda yazılan müstehaktır... bende sislerimi yakarda gezerim ama parklarla ;)

Çevirmeye girersin cezanı yersin ona lafım yok ancak yolda seyir halinde giderken kıyıdan köşeden aracın önüne yeşil yelekli elinde feneri olan bir trafik polisinin pata küte bir şekilde atlaması ne kadar sağlıklı :sopa: :rakir:

Bu arada bende artık park + sis şeklinde geziyorum :D

Güle güle kullan. Özellikle jantlarına bayılıyorum. Hatta bugün akşam gördük aracını İbrahim'le birlikte.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

park sistende ceza yedim ben. dikkat li olun :)

Bu arada sisten cezayı jettam ile yemiştim. başkada sisten cezam olmadı..saat 6 civarı falandı hava tam kararmamıştı :)

Aracınız gerçekten çok güzel .Gereken yapılmış zaten

Geri