isterseniz müsait bir anımda sizede bijon yaparım. ama tek seferliğine sürekli uğraşamam vaktim yok o kadar
teşekkür ederim neden olmasın ama bu bijonların girdiği demire nasıl denk gelecek orasını pek anlayamadım. orda da bi işlem olacak mı??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isterseniz müsait bir anımda sizede bijon yaparım. ama tek seferliğine sürekli uğraşamam vaktim yok o kadar
teşekkür ederim neden olmasın ama bu bijonların girdiği demire nasıl denk gelecek orasını pek anlayamadım. orda da bi işlem olacak mı??
Ben Aksaraylıyım ama Ahmet arkadaşı çıkaramadım Şaka biryana emeğine sağlık olsun. Bunları orda mı yaptırdın? birde ben eski Tigramın elektrik işlerini Musa usta(Doğanay)' da yaptırırdım ve Yaşar Usta' da az kahrımı çekmedi bir ara nevar ne yok tüm ampülleri Parlement yaptırmıştım ama şimdi yeni araç tamamen orjinal ve eski heves yok.
Maşallah, güle güle kullanın. Kazasız belasız ve cezasız sürüşler
Egzoz tarafına LPG girişi koyan ustada mı sıkıntı var yoksa egzozcudamı ?
kesinlikle hayır siz sadece bijonu takıp torkluyorsunuz (sıkıyorsunuz) başka bir işlem yok ama müsait olduğum bi anda yaparım 20 tane size yollarım.
valla zahmet olmazsa teşekkür ederim ama yanlış anlamayın sormadan edemicem ücreti ne kadar olur???
Ücreti yok
Jantımın birer kollarını kırmızı yapıp içlerine markasını yazmak daha hoş olur diye düşündüm ve sabah saat 8 de sanayiye gittim istediğimi elde ettim ve 10 dakika önce çektiğim resimler
biraz batık arabamız kusura bakmayın