hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin Gökhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun abi.. Allah herkese gönlüne göre nasip etsin..hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin Gökhan
abiii dün geceden beri sadece bu baslıga bakıyorum benden baska başlığın ısmıne takılan varmı diyee... beni de derinden etkiledi bu başlık
şşiiitttt fesatlık yok) şüphesi olana kapımız açık))
Doğru arabayı görmüşsün,durdurup bir pazarlık etseydin,Gökhanım bir aydır Kastamonu'daydım,arabayı alırsan dönüşte mecbur buralardan geçecen,anladın sen onu....bugun kayseride senin satamadğın vectrayı gördüm) arkasında elit tunuig yazıyor değil mi) valla aklıma sen geldin dedim nerde bu özdemir abi? sahi nerdesin?
arkadaşlar japon arabasına karşı bi antipatim var onun için hondayı geçiyorum.. cengiz abi arkadaşının golf kaç model donanım ve motor ne?
Doğru arabayı görmüşsün,durdurup bir pazarlık etseydin,Gökhanım bir aydır Kastamonu'daydım,arabayı alırsan dönüşte mecbur buralardan geçecen,anladın sen onu....