Bir aydır formda yokuz arabayı satmışsın,hellal olsun Gökhan kardeş,bence iki tercih arasında Golf ama başka şıklarda olsaymış Civic'derdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bi arabayla pazarlik bitti... Antalyaya gidiyorum. Yarin ilk iş müdür beyden izin almak... 2008 model 17.700 km de, kirmizi renk. 1.6 motor stylance leon.. Araba 2008 temmuz çikişli 2 senelik garanti devam ediyor. Fiyat 26,500...
Bir aydır formda yokuz arabayı satmışsın,hellal olsun Gökhan kardeş,bence iki tercih arasında Golf ama başka şıklarda olsaymış Civic'derdim.
Hayırlısı olsun Gökhan abi sen zaten uzun süredir leonları araştırıyordun bence artık hasret bitsin aracın sağını solunu iyice kontrol ettir keyfini çıkara çıkara gel KayseriyeArkadaşlar bi arabayla pazarlik bitti... Antalyaya gidiyorum. Yarin ilk iş müdür beyden izin almak... 2008 model 17.700 km de, kirmizi renk. 1.6 motor stylance leon.. Araba 2008 temmuz çikişli 2 senelik garanti devam ediyor. Fiyat 26,500...
Hayırlısı olsun Gökhan abi sen zaten uzun süredir leonları araştırıyordun bence artık hasret bitsin aracın sağını solunu iyice kontrol ettir keyfini çıkara çıkara gel Kayseriye
ya gökan önce şu başlğı değiştir.adamın aklına farklı şeyler geliyor.