Yetkili servis profesyonel bakım (149TL) hakkında

Bu hangi serviste diye bir soru olmaz. Bu kampanyaya opel karar verir ve uygulanırsa her yerde uygulanır uygulaanmazsa da kimse kafasına göre kampanya yapmaz. Ben servise yağı dışardan getireyim onu koyun dedim kabul etmediler. Ben 5W-40 Castrol Edge kullanıyorum.
Normalde tüm parçaları yetkili servisten alıp kendi ustama yaptırıyorum. Hem işçilik bile almıyor neredeyse. Ayrıca angarya birsürü iş yapıyor , motoru da temizliyor sağolsun.Pazar günleri yaptırınca uzun uzun zaman ayırıyor tabi :D
Bosch LPG bujilerinin linki var mı bakım zamanım geldi . Şimdi almam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu hangi serviste diye bir soru olmaz. Bu kampanyaya opel karar verir ve uygulanırsa her yerde uygulanır uygulaanmazsa da kimse kafasına göre kampanya yapmaz. Ben servise yağı dışardan getireyim onu koyun dedim kabul etmediler. Ben 5W-40 Castrol Edge kullanıyorum.
Normalde tüm parçaları yetkili servisten alıp kendi ustama yaptırıyorum. Hem işçilik bile almıyor neredeyse. Ayrıca angarya birsürü iş yapıyor , motoru da temizliyor sağolsun.Pazar günleri yaptırınca uzun uzun zaman ayırıyor tabi :D
Bosch LPG bujilerinin linki var mı bakım zamanım geldi . Şimdi almam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Acaba OPEL in bu kampanyalarını hangi siteden yayınlıyor biliyormusunuz?
http://www.opelclubcard.com/kampanyalar.asp
alın öğrenin ve kampanya ya katılan yetkili servisler cümlesinide okuyun lütfen.
Bahsedilen 149 TL lik kampanya bu sitede bulunmuyor ama bazı servisler müşterilerine kısa mesaj gönderiyor ve kampanya olduğunu bildiriyor.
Demekki izmirde hangi servis diye sormam normal oluyor?

Karter koruma bizim ülkemizdeki trafikteki her araba için gerekli bence.Avrupa satandartlarında yol, sürücü kalitesi,kaliteli işçilik maalesef yok bizde halen.Bendede var.

bu kampanyanın belirli bir süresi var mı? (ikametim ankara)
aracın değişmesi gereken başka parçalarına vs bakım esnasında bakıyorlar mı? yani genel bir kontrol oluyor mu?
ben daha önce özel serviste gm 5-30 yağ koydurmuştum ve dizel astra h bakımını geçen sene 200 tl ye yaptırdım.
10-40 yağ ile 10.000 km mi yoksa 15000 km mi yapabilirim?
siz bakımda yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değişimi haricinde başka bir işlem yaptırıyor musunuz?
son olarak daha öncede foruma yazılmış ancak ankarada tavsiye edeceğiniz özel servis var mı?
opel garage da bakım fiyatları ne durumda?

Geri