Yine aracımı çizdiler !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yine aracımı çizdiler !

Benimde tamponu sabah gördüğümde kocaman çizmişlerdi
2 ihtimal var ya çöp konteynırını çekerkerken çöpçüler çizdi yada kasti şerefsizler çizdi... Allah biliyor ya fazla araştırmadım..

çok çaresiz bi durum. bende bundan çok korkarım hep. yaptırıp kamera takın desem çok zaman + çok para gerekir. yapmasanız bütün arabalardan soğuyacaksınız. ben napardım hiç bilmiyorum. geçmiş olsun

Aracımı bugün otokingde yaptırdım. Ama nedense severek binemiyorum artık :) Hiç belli olmuyor yapılan yer. Ustaların ellerine sağlık. Ama biraz tuzlu oldu sanki :)

şekillden anlaşıldığı kadarıyla çekememezlik....

janjan link' Alıntı:
Aracımı bugün otokingde yaptırdım. Ama nedense severek binemiyorum artık :) Hiç belli olmuyor yapılan yer. Ustaların ellerine sağlık. Ama biraz tuzlu oldu sanki :)

Auto King gerçekten bu işin uzmanı.  greatt

Bir mahsuru yok ise böyle bir hasarla karşılaşabilecek arkadaşlarımıza bilgi olması amacıyla fiyatta paylaşabilir misiniz?

janjan link' Alıntı:
Çok gecmis olsun. Aynı duyguları 3 yıl önce C180imi aldığımda yasamıştım. İlk hafta Forum ÇAMLIK otoparkında bir ... ..... ön camurluktan başlamış kapılar ve arka camurlugu da dahil ederek tornavida ya da çivi ile çizmişti. İlk anda çok travmatik oluyor ama hala biniyorum. Öfke ile yanlış birşey yapmayın bence.
Çok gecmis olsun tekrar...

MeRt link' Alıntı:
Auto King gerçekten bu işin uzmanı.  greatt

Bir mahsuru yok ise böyle bir hasarla karşılaşabilecek arkadaşlarımıza bilgi olması amacıyla fiyatta paylaşabilir misiniz?

150 TL aldılar. ֖ğrenci olduğum için tuzlu geldi azıcık :)

janjan link' Alıntı:
150 TL aldılar. ֖ğrenci olduğum için tuzlu geldi azıcık :)

Yapılan onarım herhalde kaskonuzdaki mini onarıma girmiyordu.  :(

Bende sağ arka kapımı çizmiştim, Auto King'te yaptırdım, 250 TL masraf çıkmıştı.

Tekrardan geçmiş olsun.  :)

Nasıl yaptılar peki? Boyadılar mı? Rötuş  mü yaptılar?

gradient link' Alıntı:
Nasıl yaptılar peki? Boyadılar mı? Rötuş  mü yaptılar?

Onarım gören yer hiç belli olmadığına göre büyük ihtimalle lokal boya vardır.

Rötuş yapmış olsalar rötuşlanan bölge kendini belli ediyor.

Geri