yine benzin zamlandı

bu böyle olmaz. yarın hemen lpg taktırıyorum araca. 14.03.2008 de lpg işlemlerine başlıyorum ;)

yazıklar olsun ya.3 27 ne demek ya.yazıklar olsun.yakında 100 ytl ile 10 litre almaya başlarız

Hani ekonomi iyiye gidiyordu. Daha dün üç güzel ekranlarda ekonomi üzerine bütün bildiklerini güzel güzel anlatıyorlardı. Bunlar mı yalancı, ben mi sağırım anlamadım. Uzun zamandır yırtınıyorum bunlar ekonominin E'sini bile bilmiyorlar. Mutlu % 47 ne haber. Unutmayın sizlerde bizim gibi kazıklanıyorsunuz. Üstelik size giren kazık bile bile.........

Bu arada devlet vergi iadesinde verdiği parayı geri istiyo bunu biliyomuydunuz... hata olmuş diyerekten verdiklerini geri alıcaklar.

yuh be zam zam zam isyan çıkarmak gerekiyor anlaşılan .

bu gidişle iki ihtimal kalıyo ya arabayı değiştircez yada sıralı sistem taktırıp bizde lpg kervanına katılcaz

valla almanyada da bayagi pahalandi,bugun doldurdum,normal benzin fiyati:1,40 cent,türk parasiyla ne kadar yapiyor bilmiyorum,

Vallaha arkadaşlar benzinden usandım dizel araç aldım. 40 gün oldu alalı. Aracı aldığımda mazot 2.72 idi. Şimdi 2.93 oldu. tam 210 kuruş zamlandı. Opetin önünden her geçişimde aynı fiyatı göremedim desem inanır mısınız?
Bıktım usandım artık ya...

Hani ekonomi iyiye gidiyordu. Daha dün üç güzel ekranlarda ekonomi üzerine bütün bildiklerini güzel güzel anlatıyorlardı. Bunlar mı yalancı, ben mi sağırım anlamadım. Uzun zamandır yırtınıyorum bunlar ekonominin E'sini bile bilmiyorlar. Mutlu % 47 ne haber. Unutmayın sizlerde bizim gibi kazıklanıyorsunuz. Üstelik size giren kazık bile bile.........

+1 de benden. Abim bu ülkede o kadar bilincsiz olduktan sonra bu ülke daha cokk tokatlanır..

Geri