Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani ekonomi iyiye gidiyordu. Daha dün üç güzel ekranlarda ekonomi üzerine bütün bildiklerini güzel güzel anlatıyorlardı. Bunlar mı yalancı, ben mi sağırım anlamadım. Uzun zamandır yırtınıyorum bunlar ekonominin E'sini bile bilmiyorlar. Mutlu % 47 ne haber. Unutmayın sizlerde bizim gibi kazıklanıyorsunuz. Üstelik size giren kazık bile bile.........
Vallaha arkadaşlar benzinden usandım dizel araç aldım. 40 gün oldu alalı. Aracı aldığımda mazot 2.72 idi. Şimdi 2.93 oldu. tam 210 kuruş zamlandı. Opetin önünden her geçişimde aynı fiyatı göremedim desem inanır mısınız?
Bıktım usandım artık ya...
Hani ekonomi iyiye gidiyordu. Daha dün üç güzel ekranlarda ekonomi üzerine bütün bildiklerini güzel güzel anlatıyorlardı. Bunlar mı yalancı, ben mi sağırım anlamadım. Uzun zamandır yırtınıyorum bunlar ekonominin E'sini bile bilmiyorlar. Mutlu % 47 ne haber. Unutmayın sizlerde bizim gibi kazıklanıyorsunuz. Üstelik size giren kazık bile bile.........