Sen ne ayaksın yaw, kimin ne beklentisi olacak anlamadım. Ben aldığım arabayı bilmiyor muyum?
Birkaç mesaj öncesine bakarsan " arabam edition ve yokuş kalkış desteği var" demiş arkadaşın birisi.
Benim arabamda edition ama alaşımlı 17 inch jant var mesela.
Bazen ne komuşacağımızı değil ne konuşmayacağımızı bilmek gerekiyor.
Aracındaki 17” yapısal jant. Git bak üzerindeki KAPAK. Aynı bu mesaj gibi. Ayrıca 2700tl fark verip alüminyum alaşım jant aldıysan da güleriz hep birlikte. O farka Enjoy seçilirdi. Üzerindeki jantı alaşım sandıysan yazık üzüldüm. Daha Aracının Astra J olduğunu bilmiyorsun, sonra "aldığım arabayı bilmiyor muyum" diyorsun. Bildiklerin ortada :maden: :maden: :maden: :maden: Her arkadaş doğru konuşacak diye bir şey yok. Ayrıca hiçbir kimse de aracım edition ve hsa var dememiş, ben ne konuşacağımı iyi biliyorum da sen nerenden okuyacağını bilemiyorsun sanırsam.
Her kim en boş donanımı alıp Hsa beklerse, ARABADAN ANLAMIYORDUR. Bu Audi de de böyle, Porsche da da, Mercedes de de. Hiç birinde en boş donanımda Hsa YOK. Anlamamak ayıp değil, sen anlama cahilsin, bilmiyorsun, anlamıyorsun, 3 lira verip 33 lira özellik bekleyenlerdensin diye seni ezmeyiz, üslubumuzu bozmayız, alay etmeyiz, hor görmeyiz, açıklayarak yardımcı olmaya çalışırız. Biz bu ayağız, peki sen ne ayaksın? Bunun ezikliği içinde terbiyeni bozan ayak mı? Sakın yanlış düşünme bu tavır ve sorularına içimizden gülmüyor veya üzülmüyoruz. Bugün varsın, yarın bir ban ile yoksun. Amaç birşeyler öğrenebilmen, bilgilenebilmen. Üzülme olan olmuş.