Ynt: Yokuşta Rezil Oldum (geri vites rezilliği içerir)
sizin balata kokusunu bilmiyorum ama 1.6 cdti nin balata kokusu lağım gibi kokuyo
sizin balata kokusunu bilmiyorum ama 1.6 cdti nin balata kokusu lağım gibi kokuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu da aynımustimx link' Alıntı:sizin balata kokusunu bilmiyorum ama 1.6 cdti nin balata kokusu lağım gibi kokuyo
Aynen benim arabada yardiriyor geri geri.Aydn link' Alıntı:Otomatik viteste hiç zorlanma yaşamadım. Hatta ben her aracın geri vitesini zorlarım. Yardırıyordu namussuz.
budoka link' Alıntı:eğer ki daha önce dik yokuşta (arabanın zorlanacağı tarz da bir yokuşsa) geri viteste çıkmamışsanız, ilk defalarda her araçta oluyor böyle şeyler.... ben astrada hiç yaşamadım... ama bu güne dek aldığım araçlarda ilk geri geri yokuşa sardığımda zorlanma ve koku olayını yaşadım.... ama sonra hiç birinde koku, zorlanma filan kalmıyor.. tamamen baskı balatayı alıştırmakla ilgili birşey... baskı balatayı yeni değiştiren 2. el araçlarda da durum aynı... arkadaşım geçen ay c-max baskı balata değişti.. arabanın bazen yokuş çıkarken kedi ölüsü gibi koktuğundan şikayeti... çok takılmayın..