Yol Bilg.eksta özellikler??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla arkadaşım bende 2008 model astra hb cosmo var ama dediklerini yaptım denedim hiç bir özellik çıkmıyor eminsin değilmi böle bi özellik bölümü açıldığına
ali sende olmaz çünkü sendeki ekran full olanı grafik yani
sende bu özellikler gizli değil tuşlarla gelebilirsin bunlara

Ben de ben de ! çok severim öyle allengirli özellikleri her ne kadar şimdiye kadar eksikliğini hissetmemiş olsam da madem var deneyelim ! ama vectra c de bc tuşu hangisi oluyo? bizde altta uzun ok tuşu ve üstte ileri geri tuşları var. :confused:

Setting tuşuna basılı tuttuktan sonra bc tuşuna bastım tekrar bc tuşuna bastıktan sonra menzil,anlık tüketim filan yazdı tekrar bc tuşuna basınca buss 00000000
warn 00000000 filan yazdı ama speed ve diğer extra bilgiler yazmıyor

Ben de ben de ! çok severim öyle allengirli özellikleri her ne kadar şimdiye kadar eksikliğini hissetmemiş olsam da madem var deneyelim ! ama vectra c de bc tuşu hangisi oluyo? bizde altta uzun ok tuşu ve üstte ileri geri tuşları var. :confused:

haklısın 2004 vectralarda bc tuşu yok fakat mutlaka senin aracında vardır bu özellikler biraz farklı bi yöntem izlemek gerek bahsetmiş olduğun tuşlarla özellikleri çıkarmayı deneyebilirsin yada forumdan bilen bi arkadaş yardımcı olabilir

ya arkadaşlar yeni vauxhall ların discovery channelda testlerini izledim arabanın içini bilgisayar ekranını gösterdiler adamlar vauxhaların ekranını windows ekranı gibi ikonlu menülü renkli ekran yapmışlar çok tatlı olmuş ama türkiyedekilerde yok hayla

Geri