Yol Bilg.eksta özellikler??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yasmincafe üyemizde denemiş ve coolant yazısı çıkmış bu soğutma sistemi anlamına geliyor bilginize kurcalar sizlere daha verimli cevaplar eklerim
essentia aracıma yol bilgisayarı taktım artık benim araç essentia nyoj oldu :)

yasmincafe üyemizde denemiş ve coolant yazısı çıkmış bu soğutma sistemi anlamına geliyor bilginize kurcalar sizlere daha verimli cevaplar eklerim
essentia aracıma yol bilgisayarı taktım artık benim araç essentia nyoj oldu
Sen arka camlarıda otomatik yaptırmışındır şimdi

Arkadaşlar benim 2004 model opel vectra Comfort arabam var ve ortadaki bilgi ekranı ile şöyle bir sorun yaşıyorum; Önceden kumandanın düğmesine basar basmaz ekran çalışıyordu. Sonra gittikçe geç gelmeye başladı. Yani arabayı çalıştırıyorum 5-6 km gittikten sonra anca açılmaya başladı tabi yol boyunca açılmaya çalışıyor. açılıp kapanıyor felan... sonra bu aralık gittikçe artı. Şimdi hiç açılmıyor.
Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Ustalar, bu başlığı ilk kez görüyorum ve eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum. Şu gizli özellikleri çıkaracam hemen :) arabamda hiç bişi gizli kalmamalı. Lakin ben anlamadım nereye ne kadar basacağımızı. Benim vectra b de setting tuşu nerde?

zafira da(enjoy) çıkmadı setting e basılı tutunca yaklaşık 5 sn sonra bi ses geliyor sonra hiçbirşey olmadı(15 sn bekleyip bc yede basdım)

:) arkadaş sanırım softwareni değiştirmiş ona bilgisayar diyor herhalde
ya forumda bu kadar geri bir üye olarak seni birinci ilan ediyorum.
software ne demek ya ekranın değiştirip enyojdaki ekran yaptık bütün bilgiler geliyor artık

ya forumda bu kadar geri bir üye olarak seni birinci ilan ediyorum.
software ne demek ya ekranın değiştirip enyojdaki ekran yaptık bütün bilgiler geliyor artık

teşşkkür ediyorum en azından beni geride olsa bir konuda birinci gördüğün için :pon:
ben orda seni savunmaya çalışdımda anlayamamışsın sanırım algılama konusunda gerilik sende :help: arkadaş senle dalga geçmiş ben seni orda savundum ama işde bende hiç akıl etmedim o kadar ileri gidip ekranı değiştiriceğini o zaman arkadaşa katılıyorum yakında arka kapılarıda sen otomatik yaparsın :):D:D

Geri