Yol tutuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
espli astra ile benim astra arasındaki fiyat farkının kuruş olarak telaffuzu zor oluyo ;)
sorudaki neden olmuş olabileceği,benim 96 astrayla kabak lastikle kaymicağım virajda arkadaş kaymış bi araştırma yapmak istemiş
sizin otomobil ve sarf malzemelerine bakış açınız biraz farklı sanıyorum bizlerden :D

doğru söylüyorsun. herkezin ekonomik şartları cosmo lu araç alacak kadar elverişlide biz almadık yok kalsın dedik....

Hemen en alttaki iddianıza yanıt veriyorum, Lassa Snowway hiçbir şekilde en kaliteli kar lastiği filan değildir, gayet sert lastik olup sadece derin karda işe yaramaktadır, sürekli karda gitmediğinize , sibiryada yaşamadığınıza göre..
En pahallı dediğiniz lastiğinizin astranın kullandığı boyut olan 205/55/16 sının fiyatı şu anda 200 ytldir, diğer ucuz(!) kar lastiklerinin fiyatlarını bir araştırın derim.

Bu sorunuzun anlamını sizin takdirinize bırakıyorum aynı sınıfında astradan ucuz bir sürü araç var ve bu araçları alan da bir sürü kişi bu sorunuzu onlara sorun.

Ben de aynı şeyi söylüyorum opel kaportası için alıyorsanız yazık ediyorsunuz, opelin özelliği barındırdığı teknolojisi.Ve siz bunu göz ardı ediyorsunuz. Bu sınıfta IDSplus gibi bir teknoloji taşıyan başka bir araç var mı?Yok. O halde??

Sorun zaten 1.3 dizelin ESP sinin olmamasıve bu sebeple astra alanların ESPsiz araç almak zorunda kalmaları değil, ESPli modelleri dururken gidip ESPsiz modellerin tercih edilmesi. peki neden 2.000 ytllik fiyat farkı da bunda baş etken değil, bence en büyük etki bu ülkenin insanların bu bilince ulaşamamış olması. Emniyet kemeri uyarısı ötmesin diye arkasından kemeri geçirip tokaya bağlayan bir halktan başka birşey beklenmez zaten. Ya da daha iyi kıç atsın diye ESP/ASR sensörünün sigortasını söken bir güruhtan .
Ondan sonra da bizler daha çok kez yılbaşı geceleri kızımızın konserden eve dönmesini beklerken gidip cenazelerini adli tıp kapılarından toplarız.
Bu konuda başka bir yanıt vermeyeceğim farklı dünyalardan konuşuyoruz çünkü.

ümit senin bahsettiğin tipte insanlar var bir bayanın dikkatini çekmek uğruna kendini ve başkalarının hayatını tehlikeye atan tipler...
Ama kendi güvenliğini ve başkalarının can güvenliğine azami dikkat gösteren kişilerde var genellemek doğru değil
ana fikir olarak araç alırken araç ne kadar güvenlikli ona dikkat etmek lazım...
ayrıca bu sitede 200 le takla atan bir astranın fotoğraflarını baktık ve ne kadar sağlam bir araç olduğunu hep beraber gördük opelciler olarak iyi bir tercih yaptığımız anlaşılmıştır

ARKADAŞLAR KONU FARKINDA ISENIZ BIRAZ MAKSADINI AŞTI
kaldı kı trafık kurallarına tam manası ıle rıayet eden sahısların ne esp ye ne abs ye ne de buna benzer guvenlık paketlerıne ıhtıyacı olmaz şehir içi 50 km zira ayrıca bu yasıma geldım bır bayanın dıkkatını cekecegım dıye yollarda varyete yapan bır denyoya rastlamadım onlar olsa olsa kendı egolarını tatmın etmek ıcın bunu yapar yoksa bahse konu surus tarzında ve süratinde bayan kollayacak vakıtlerı olmasa gerek tabıı kı sıze hak verdıgımız mevzular da var fakat yargılar gıbı konusmak bence bıraz ayıp kacıyor ısteyen ıstedıgını alır ıster esp lı arac alır ısterse gıder 30 yasında antıkaya bıner bu tamamen tercıh meselesı kı bu sebeple yargılamaya acık degıl aracında guvenlık paketı olmayanları trafık canavarı ılan ettınız neredeyse bır alaka kurmak zor ne yalan soyleyeyım yoksa ful donanımlı cok ust duzey makınaların kaza fotolarını da sıtemızde epeyce gostermıs bazı dostlarımız bakmanızı tavsıye ederım; trafık kurallarını hıce sayan,karsısındakını hafıfe alan,haklarına saygı duymayan,magandaca arac kullanıp kendını usta sanan uyanıkları ne esp ne abs ne ebd ne de baska guvenlık paketlerı kollar unutmayalım guvenlık paketı yalnızca aracın dınamıgıne + yonde tesır eder,kullanıcının hatasını mınımuma ındırmeye calısarak aracın yola tutunmasını saglar, kısılerın azraılle randevusunu ertelemez,gecıktırmez,kişiyi tali ye almaz herkese saygılar sevgıler.

Son düzenleme:
ya şu astrayı kaydırmayı nasıl başarıyorsunuz wallahi merak ettim o kadar uğraştım beceremedim
belkide kar lastiklerin etkisi wardır.
neyse aman arkadaşlar dikkatli olalım

Geri