bence yanılıyorsun degerlı arkadasım benım cok daha pahalı makınalarım da oldu sanırım lafı ortaya ama bana soylemıssın calıbra benım tutkumdu aldım keyıfle bınıyorum ıstesem sıfır ve cok daha pahalı oto da alırım, zaten 10000 pesın ayda 500 ytl taksıtle bahsettıgınız otoları almayanı dovuyorlar bu tutkuyla alakalı esp falan hıkaye acemı adam ısı o ben surucunun kabılıyetını ve surus zevkını kısıtlayan herseye karsıyım esp,otomatık.. vs.vs bende 65 cougar vardı bahsettıgın araclar yanına bıle ne parada ne goruntude yanasamazlar keske sımdı param olsa da modlu bır manta ya da eskı bır mustang ya da eskı bır corvette ya da camarom olsa keske ....umarım bırgun sıte olarak bulusma saglarız da sızın esp lı astralarınızı gorurum calıbra ıle kıyasladıgınız makınaya bakın ''o'' baska bır duygu sızınkı otomobıl...... kırdıysam ozur dılerım.bu ıslerın para ıle alakası yok yanı param olsa da dedıgın makınaya bınmem tum degerlı opelım net aılesının yenı yılını kutlar daha nıce saglık,mutluluk,huzur ve barıs dolu yıllar gecırmelerını temennı ederım
Ben bizim ülkedeki bozuk zihniyete söyledim,senin yazdıkların bana cevap yazdığında ancak dikkatimi çekti, acaip hatalı düşünüyorsun. Konu sürüş zevki filan değil yol güvenliği, şöyle bir örnek vereyim 400.000 dolarlık bir araç alıyorsun , aynı modelden 2 farklı versiyonda araç var zevkli olsun diye ESP'si olmayan modeli mi alırsın? Bu ülkede insanlar süse püse para harcamayı mübah görüyorlar, güvenliğe yönelik herşey fuzuli masraf görülüyor. Ayrıca da astrayı da başka modellerle kıyaslamadım yazdıklarımı dikkatli okursan. kendi içinde kıyasladım. Almanya'da artık ESP içermeyen bir araç satılmıyor, biz üstünden 10 yıl geçmiş, hala ESPnin yararını baştan mı tartışacağız.?