Yol tutuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence yanılıyorsun degerlı arkadasım benım cok daha pahalı makınalarım da oldu sanırım lafı ortaya ama bana soylemıssın calıbra benım tutkumdu aldım keyıfle bınıyorum ıstesem sıfır ve cok daha pahalı oto da alırım, zaten 10000 pesın ayda 500 ytl taksıtle bahsettıgınız otoları almayanı dovuyorlar bu tutkuyla alakalı esp falan hıkaye acemı adam ısı o ben surucunun kabılıyetını ve surus zevkını kısıtlayan herseye karsıyım esp,otomatık.. vs.vs bende 65 cougar vardı bahsettıgın araclar yanına bıle ne parada ne goruntude yanasamazlar keske sımdı param olsa da modlu bır manta ya da eskı bır mustang ya da eskı bır corvette ya da camarom olsa keske ....umarım bırgun sıte olarak bulusma saglarız da sızın esp lı astralarınızı gorurum calıbra ıle kıyasladıgınız makınaya bakın ''o'' baska bır duygu sızınkı otomobıl...... kırdıysam ozur dılerım.bu ıslerın para ıle alakası yok yanı param olsa da dedıgın makınaya bınmem tum degerlı opelım net aılesının yenı yılını kutlar daha nıce saglık,mutluluk,huzur ve barıs dolu yıllar gecırmelerını temennı ederım

Ben bizim ülkedeki bozuk zihniyete söyledim,senin yazdıkların bana cevap yazdığında ancak dikkatimi çekti, acaip hatalı düşünüyorsun. Konu sürüş zevki filan değil yol güvenliği, şöyle bir örnek vereyim 400.000 dolarlık bir araç alıyorsun , aynı modelden 2 farklı versiyonda araç var zevkli olsun diye ESP'si olmayan modeli mi alırsın? Bu ülkede insanlar süse püse para harcamayı mübah görüyorlar, güvenliğe yönelik herşey fuzuli masraf görülüyor. Ayrıca da astrayı da başka modellerle kıyaslamadım yazdıklarımı dikkatli okursan. kendi içinde kıyasladım. Almanya'da artık ESP içermeyen bir araç satılmıyor, biz üstünden 10 yıl geçmiş, hala ESPnin yararını baştan mı tartışacağız.?

3 kuruş için almıyorsunuz ESPli araç ondan sonra sayfa sayfa yazı yazıyorsunuz, artık şu bilince ulaşın, yeni araç alırken artık ESPli araç alın yoksa ha astra ha lada, astrayı astra yapan teknolojisi siz bundan yararlanmayıp kullanmayıp sadece dış kaportası için otomobil alıyorsunuz, o zaman daha ucuz güzel tipli otomobillerden alıp daha çok kar edebilirsiniz. Kar lastikleriniz de kötü, Lassa nın lastikleri özür dilerim ama beni gözümde 2.sınıf çok daha iyileri var, kar lastikleri de bir tek karda yaz lastiklerine göre daha üstün yol tutuş sağlıyor ıslak, soğuk hava da bile yaz lastikleri daha avantajlı.

1- herkezin bütcesi esp li araç almaya yetmeyebilir.
2- esp içeren idsPlus paketi 1.3cdti sunulmamaktadır
3- Opel hiçbi zaman Lada değildir.
4- Esp olmadan da Opel kaliteli bir arabadır.sırf kaportası için alınmaz
5- güzel tipli ucuz otomobil var mıdır?
6- Lassa Snowway2 plus piyasadaki en iyi ve en pahalı kar lastiğidir

Lütfen bilip bilmeden, araştırma yapmadan böyle küçük görücü mesajlar yazmayın. kimsenin burda derdi tartışma ortamı yaratmak filan değildir.

LÜTFEN

6- Lassa Snowway2 plus piyasadaki en iyi ve en pahalı kar lastiğidir

Hemen en alttaki iddianıza yanıt veriyorum, Lassa Snowway hiçbir şekilde en kaliteli kar lastiği filan değildir, gayet sert lastik olup sadece derin karda işe yaramaktadır, sürekli karda gitmediğinize , sibiryada yaşamadığınıza göre..
En pahallı dediğiniz lastiğinizin astranın kullandığı boyut olan 205/55/16 sının fiyatı şu anda 200 ytldir, diğer ucuz(!) kar lastiklerinin fiyatlarını bir araştırın derim.

5- güzel tipli ucuz otomobil var mıdır?
Bu sorunuzun anlamını sizin takdirinize bırakıyorum aynı sınıfında astradan ucuz bir sürü araç var ve bu araçları alan da bir sürü kişi bu sorunuzu onlara sorun.

3- Opel hiçbi zaman Lada değildir.
4- Esp olmadan da Opel kaliteli bir arabadır.sırf kaportası için alınmaz
Ben de aynı şeyi söylüyorum opel kaportası için alıyorsanız yazık ediyorsunuz, opelin özelliği barındırdığı teknolojisi.Ve siz bunu göz ardı ediyorsunuz. Bu sınıfta IDSplus gibi bir teknoloji taşıyan başka bir araç var mı?Yok. O halde??

1- herkezin bütcesi esp li araç almaya yetmeyebilir.
2- esp içeren idsPlus paketi 1.3cdti sunulmamaktadır
Sorun zaten 1.3 dizelin ESP sinin olmamasıve bu sebeple astra alanların ESPsiz araç almak zorunda kalmaları değil, ESPli modelleri dururken gidip ESPsiz modellerin tercih edilmesi. peki neden 2.000 ytllik fiyat farkı da bunda baş etken değil, bence en büyük etki bu ülkenin insanların bu bilince ulaşamamış olması. Emniyet kemeri uyarısı ötmesin diye arkasından kemeri geçirip tokaya bağlayan bir halktan başka birşey beklenmez zaten. Ya da daha iyi kıç atsın diye ESP/ASR sensörünün sigortasını söken bir güruhtan .
Ondan sonra da bizler daha çok kez yılbaşı geceleri kızımızın konserden eve dönmesini beklerken gidip cenazelerini adli tıp kapılarından toplarız.
Bu konuda başka bir yanıt vermeyeceğim farklı dünyalardan konuşuyoruz çünkü.

ümit senin bahsettiğin tipte insanlar var bir bayanın dikkatini çekmek uğruna kendini ve başkalarının hayatını tehlikeye atan tipler...
Ama kendi güvenliğini ve başkalarının can güvenliğine azami dikkat gösteren kişilerde var genellemek doğru değil
ana fikir olarak araç alırken araç ne kadar güvenlikli ona dikkat etmek lazım...
ayrıca bu sitede 200 le takla atan bir astranın fotoğraflarını baktık ve ne kadar sağlam bir araç olduğunu hep beraber gördük opelciler olarak iyi bir tercih yaptığımız anlaşılmıştır

Hemen en alttaki iddianıza yanıt veriyorum, Lassa Snowway hiçbir şekilde en kaliteli kar lastiği filan değildir, gayet sert lastik olup sadece derin karda işe yaramaktadır, sürekli karda gitmediğinize , sibiryada yaşamadığınıza göre..
En pahallı dediğiniz lastiğinizin astranın kullandığı boyut olan 205/55/16 sının fiyatı şu anda 200 ytldir, diğer ucuz(!) kar lastiklerinin fiyatlarını bir araştırın derim.

Bu sorunuzun anlamını sizin takdirinize bırakıyorum aynı sınıfında astradan ucuz bir sürü araç var ve bu araçları alan da bir sürü kişi bu sorunuzu onlara sorun.

Ben de aynı şeyi söylüyorum opel kaportası için alıyorsanız yazık ediyorsunuz, opelin özelliği barındırdığı teknolojisi.Ve siz bunu göz ardı ediyorsunuz. Bu sınıfta IDSplus gibi bir teknoloji taşıyan başka bir araç var mı?Yok. O halde??

Sorun zaten 1.3 dizelin ESP sinin olmamasıve bu sebeple astra alanların ESPsiz araç almak zorunda kalmaları değil, ESPli modelleri dururken gidip ESPsiz modellerin tercih edilmesi. peki neden 2.000 ytllik fiyat farkı da bunda baş etken değil, bence en büyük etki bu ülkenin insanların bu bilince ulaşamamış olması. Emniyet kemeri uyarısı ötmesin diye arkasından kemeri geçirip tokaya bağlayan bir halktan başka birşey beklenmez zaten. Ya da daha iyi kıç atsın diye ESP/ASR sensörünün sigortasını söken bir güruhtan .
Ondan sonra da bizler daha çok kez yılbaşı geceleri kızımızın konserden eve dönmesini beklerken gidip cenazelerini adli tıp kapılarından toplarız.
Bu konuda başka bir yanıt vermeyeceğim farklı dünyalardan konuşuyoruz çünkü.

1.3 cdti motorlada isdplus paketi yoktur. ilk önce bi araştırma yapın ondan sonra konuşun...bu kadar...

Son düzenleme:
1.3 cdti motorlada isdplus paketi yoktur. ilk önce bi araştırma yapın ondan sonra konuşun...bu kadar...

Araştırmayı önce bir kendin yap ondan sonra konuş, yazdıklarımı da doğru düzgün yorumla,böyle bir konu açıyorsan eleştiriye de açık olacaksın.
Ben idsplus'lı araç alın demiyorum ESP'li araç alın diyorum,( 1.3 lerde de ESP opsiyon olarak alınabilir ), eğer öyle bir opsiyonu yoksa o aracı hiç almayın diyorum.
Başka ülkeye satılırken opsiyonsuz direkt güvenlik listesinde olup da burada satılan modellerinde opsiyon listesine bile bu güvenlik donanımlarını almayan fimaların kapısını bile açmayın diyorum.

benim aracım 1.3cdti. 2006 model Njoy model manuel vites. benim aracımda ESP opsiynu yok. yoksa ben mi yanılıyorum?????? ki Njoy la cosmo nun arasındaki fark 2 milyar da değildir. ne yani şimdi esp yok diye yakalım mı çöpe mi atalım?

Atma ama bir sonraki arabanda daha fazlasını talep et, kendin ve çevren için.
Bizler de 1. sınıf olmaya layıkız.

Atma ama bir sonraki arabanda daha fazlasını talep et, kendin ve çevren için.
Bizler de 1. sınıf olmaya layıkız.

walla opsiyon listesinde olmayan bi özelliği istemenin mantığı nedir? ESP sadece easytronic sanzıman, idsplus paketi veya cosmo olan modellerde vardır.

ben otomatik sevmiyorum o yüzden manuel vites

ids plus paketi cdti lar için sunulmuyor

ben aracı 2.el aldım o yüzden cosmo vs seçme şansım olmadı.

burası opel kullanıcılarının sohbet ettiği dertlerini paylaştıkları bir yer. burada en düşük modelden en donanımlı model kullanıcısı var. sen onların araçları yeterli donanımlı değil diye yok bunu böle almıyorsunuz ondan kayıyor yok bunun burası böyle değil ondan oluyor gibi bi tutum içine giremezsiniz. öyle bişey olsa bu forumda essent. kullanıcıları njoy kullanıcıları cosmo kullanıcıları gibi bölümler olurdu. hepsi bir tarafa astra nın teknik donanım listesine bakan herkez opsiyonları görebilir

http://www.opel.com.tr/site/showroom/astra/techdeta1.html

3 kuruş için almıyorsunuz ESPli araç ondan sonra sayfa sayfa yazı yazıyorsunuz, artık şu bilince ulaşın, yeni araç alırken artık ESPli araç alın yoksa ha astra ha lada, astrayı astra yapan teknolojisi siz bundan yararlanmayıp kullanmayıp sadece dış kaportası için otomobil alıyorsunuz, o zaman daha ucuz güzel tipli otomobillerden alıp daha çok kar edebilirsiniz. Kar lastikleriniz de kötü, Lassa nın lastikleri özür dilerim ama beni gözümde 2.sınıf çok daha iyileri var, kar lastikleri de bir tek karda yaz lastiklerine göre daha üstün yol tutuş sağlıyor ıslak, soğuk hava da bile yaz lastikleri daha avantajlı.
espli astra ile benim astra arasındaki fiyat farkının kuruş olarak telaffuzu zor oluyo ;)
sorudaki neden olmuş olabileceği,benim 96 astrayla kabak lastikle kaymicağım virajda arkadaş kaymış bi araştırma yapmak istemiş
sizin otomobil ve sarf malzemelerine bakış açınız biraz farklı sanıyorum bizlerden :D

Geri