konu yine döndü dolaştı isim mevzusuna döndü
Saplantılı insanlarız da ondan
Siyasi tartışma çıkaracak bir konu açarsanız ceza almanız normal Neden veryansın ediyorsunuz ki Forum kurallarında yazıyor olsa gerek bu böyle bir madde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu yine döndü dolaştı isim mevzusuna döndü
Ben sizi de çok iyi anlıyorum ama işte herkesi aynı kefeye koymamak lazım. Söylediğiniz şeyden ben bir üstteki mesajımda da bahsettim. Bu tür tartışmaların sonu hep kötüye varıyor. Siz o konuyu tartışma ile hiç alakası olmayan bir niyetle açmış bile olsanız sonunun vardığı yer belli. O nedenle bu forumda bu tür konular açmamayı, açılmış konulara da katılmamayı tercih etmeniz en doğrusu.Ben çok daha farklı şeylerden bahsetmek istemiştim, sonuçta ceza almak almamak önemli değil en fazla banlanırım olur biter bu bana bişey kaybettirmez ama ben başka birşeyden bahsediyorum, o da şu; toplum olarak eleştiriye, siyasete, karşı görüşe o kadar karşıyız ki o kadar tahammülsüsüz ki en ufak bir şey de bile ortalık karışıveriyor. Ben buna dikkat çekmek istiyorum, oysa birbirimizin söylediklerine saygı duymayı ya da saygı duymasak bile hakaret etmemeyi, sadece güzelce fikrimizi söylemeyi unuttuk ya da hiç olmamıştık bilemiyorum. Neyse söylenecek çok şey varda yazı ile olmuyor, her halde derdimi anlatabilmişimdir.