kitlenen konuda da baska konularda da siyaset yapılabilir siyaseti ve eleştiriyi ülkesinde beyni biraz olsun çalışan,gündemi ve yaşamın kendisini takip eden herkesin yapması gayet doğal siyaset yapmak farklı şey,partizanlık yapmak farklı şey benzine hergün zam geliyor diye eleştiri konusu olsa birisi çıkıp mevcut iktidarı savunabiliyor,sabah mersinli çiftçi isyan ediyordu şimdi onun konusu açılsa biri çıkar belki utanmadan ananızı da alın gidin der
hangi ideolojik görüşte olursan ol,hangi parti taraftarı olursan ol eleştiriye ve karşıt fikre saygılı ol,kendi öz eleştirini yapabilme erdemine sahip ol kafii,yoksa hükümetler gelir gider ahmet gelir mehmet gider a parti gönderirlir b parti gelir kısaca hepsi gider vatandaş kalır bir fikir beyan ediyorsun yarı yasında cocuk sana cahil diyor el insaf sen daha ortalarda yokken cahil dediğin adam askerlik yapıyordu,oy kullanıyordu kısaca kraldan cok kralcı olmamak lazım zaten herkes ektiğini biçer sonuç da ortada ha a olmus ha be benım belım bukuk mu ben ona bakarım ustelik zamanında sıyası suclardan bınlerce kısı haksız yere cezaevlerıne gırmıs, burada yazı yazıp akabinde uyarı almak cok da önemli olmasa gerek, zira yönetim de zorda kalmamak adına önlemini alıyor,sonucta site sahiplerinin de bizim farkında olmadığımız yasal sorumlulukları vardır muhakka, herkesin herkese saygısı,sevgisi olmalı son zamanlarda ATATÜRK karşıtı bir zihniyeti, bir nesli yetiştirdiler, ben sahsım adına onlarla aynı paylasım platformunda olmakdan,aynı havayı solumaktan dahi zul duyarım,bırakın konusup tartısmayı...