Yuh demek serbest

bak bu geri vites olayınıda ben bilmiyodum. araba resmen sürpriz yumurta:) kılavuzda da yazmıyor herhalde:)

bak bu geri vites olayınıda ben bilmiyodum. araba resmen sürpriz yumurta:) kılavuzda da yazmıyor herhalde:)
yok yazıyor o, eğer ön silecekler çalışmaya ayarlıysa, geri vitese taktığınızda arkalar da çalışıyor otomatik.

arka sileceği durdurmak için, kolu ilk ileri ittiğinizde gelen ses ikinci ileri itişinizde tekrar geliyor, o zaman duruyor. abimin arbada öyle.

iç aydınlatmayla arka cam reziztans ının nasıl açıldığını arabayı ilk aldığımızda uzun süre bulamadık sonra apartmanda opeli olan bir komşumuz vardı ondan öğrendik :D

eger silecekler açıksa,Geri vitese takınca arka silecegin çalıştıgını tesadüfen keşfetmiştim :) follow me home özelliği ve benzin kapagının içinde duran siyah plastik çubugun ne işe yaradıgını ise kullanma kılavuzundan ögrendim

o plastik çubuk sibopları çıkarmak için mi. kılavuzda bakmadım ama siboblara uyuyorda gereksiz sanki:) yoksa başka bir işlevi varmı gene rezil olalım:)
follow me home 1.7 dti corsada yok sanırım...

Eski aracımda (Astra G), standart teybe sahipti, 1-2 ay kadar sağ hoparlörler bozuk sanıp kullanmıştım, sağdan hiç ses gelmiyordu. Sonra birgün teybe kafam bozulunca açma kapama düğmesinden hıncımı çıkarmaya kalktım ve tuş (aynı zamanda ses açıp kısan, dönen tuş) kendime doğru çekip sağa çevirince sağ hoparlörlerden ses geldiğini farketmiştim. Meğer o tuşu çekip sağ-sol yapınca sesi sağ veya sol hoparlörlere veriyormuş.

yuhh:))

Peki arka silecek çalıştırıldıktan sonra nasıl durduruluyor?:D

bende bulmak için bayaa bi ugrasmıştım
sonunda abim arkadaslarına sormus onlardan ogrendik :o

geçenlerde öğrendiğim olay: 2005 astra h var anahtarın kumandasına 2 defa ardarda basın 2.sini uzun tutun açmak için bastıysanız 4 pencere şak aşğıya kapatmak için bastıysanız 4 pencere şak yukarııı. hayret dedim:)

Astra G ve Vectra B'lerde de anahtarı kapıya sokup sağa doğru çevirip bırak, sonra tekrar sağa çevirip çevrik şekilde bekleyin açık olan camlar kapanıyor :)

Geri