Yuh demek serbest

Peki arka silecek çalıştırıldıktan sonra nasıl durduruluyor?:D

:D
Arka cam silecegini calistirmak ister gibi tekrar silecek kumanda kolunu gosterge paneline dogru itiyorsunuz ve tik diye elektronik bir ses duyuyorsunuz.

Bu ses stop'a gectigini ifade etmekte..

ASTRA H icin bu sekilde en azindan;)

Astra h'larda far açma düğmesine ne basılabiliyor ne de çekilebiliyor, boşa zorlamayın...

Ayrıca Alpay arkadaşın fazla sert çıkıştığını düşünüyor ve karşınızdaki kişinin sizin yaşınızın iki katına sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum...Tamamiyle benim fikrimdir, kibarca söylemek istedm..

Tesekkur ederim.

Bana da simdi fazla sert gorundu. Yasanan gerginlik icin ozur dilerim ama bahsettiklerimin arkasindayim. Neyse zaten kendimi ifade ettim, konu kapandi.

Saygilar;)

:D
Arka cam silecegini calistirmak ister gibi tekrar silecek kumanda kolunu gosterge paneline dogru itiyorsunuz ve tik diye elektronik bir ses duyuyorsunuz.

Bu ses stop'a gectigini ifade etmekte..

ASTRA H icin bu sekilde en azindan;)
Durmuyor işte aynısını bende yapıyorum ama durmuyor aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar çalışıyor bende anlamadım:confused:

o zaman en pratik çözüm kabloları kesmek

Durmuyor işte aynısını bende yapıyorum ama durmuyor aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar çalışıyor bende anlamadım:confused:
Oyle ise TECH2 ile check edilmesi gerekiyor herhalde..

Tahminimce yazilimsal bir sorundur bu.

Teknik arkadaslar ne diyecekler bakalim?

Bilemiyorum redshare in dediği gibi tik sesi geliyor artık çalışmaz diye düşünüyorum sonra sileceği tam unutmuşken yeniden çalışıyor,bu yüzden durup kontak kapattığım bile oldu:D Herhalde benim elimin ayarı bozuk:D

corsa da itince çalışıyor, sellektör gibi kendinize çekince duruyor, bir de ön sileceğiniz çalışır konumda ise geri vitese taktığınızda arka otomatik olarak çalışıyor..

Geri