z16 motora mantzel powerbox uygulaması

arıza ışığı ne zaman yanıyor ve hiç sönmüyor mu?
mantzel i üretmek derken döküm mü yapcaksınız

arıza ışığı hep yanıyordu bende hiç sönmüyordu. dün makineye bağlayınca egrden olmadığını anladır. evet mantzeli alüminyum döküm yapacağım. hatta z motorlar için özel flanşsızını direk bağlantılısını üreteceğim

oooovvvv desene benimkini kalıp olarak kullandın ama iki çeşit yap biri gaz kelebeği telli değeri elektronik için. birde şu alt parçayı üret bulunmuyo valla

valla öyle volkan şimdi modellemecide seninki. madem o adam dökmüş ben kralını dökerim o zaman dedim. alt parçayada niyetim var hatta bakalım ikisini tek dökerim belki ama önce bir alt parça lazım

UlatanSA kuruluyor desene Piri AĞAM hahahahaha.Yap tabii abi bu ülkenin senin gibi girişimcilere ihtiyacı var dtvolkan abiininde dediği gibi hatta su alt parcayada girde öpülmeyelim millete abi.

Ayrıca abi arızayı neden yakıyormus ki madem mantzelden yakmıyor.

ben headerste taktırınca ordaki lambda sensörü değeri farklı okumuş ondan şu anda bir sıkıntı yok. olursada çaresine bakacağız

valla öyle volkan şimdi modellemecide seninki. madem o adam dökmüş ben kralını dökerim o zaman dedim. alt parçayada niyetim var hatta bakalım ikisini tek dökerim belki ama önce bir alt parça lazım
ben bir tane alt bulunca sana göndereyim al kalıbı. :) valla tek parça yaparsan bir devrim yapmış oluruz.

hadi bakalım hayırlısı umarım talep çok olur.

bence de ayrı 2 parça olmalı ve sadece z motora değil de daha geniş bir yelpaze olsa pazar payı daha büyük olur.

sizin arıza ışığınız egzoz manifoldundan yanıyor büyük ihtimal.
z lerde sensör ile ilgili ışık yaktığını duymuştum.

hadi bakalım hayırlısı umarım talep çok olur.

bence de ayrı 2 parça olmalı ve sadece z motora değil de daha geniş bir yelpaze olsa pazar payı daha büyük olur.

sizin arıza ışığınız egzoz manifoldundan yanıyor büyük ihtimal.
z lerde sensör ile ilgili ışık yaktığını duymuştum.

aynen öle kat iptali yüzünden şu anda 4 gün oldu hala yanmadı hayırlısı bakalım

Geri