Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haklisin Recep, + 1903 yalniz, alman dbilas muhendisi diyo ki ben delikanliyim sadece dbilasimi taktim onun gucune gore olcum yaparim o da + 32 dir demek icin boyle bir foto koymus sunun bir de carbon fiberini yapsinlar + 1 bile verebilir
Rus astraclub sitesinde dolasırken gördüm bu ürünü opelin tüm modelleri için var fakat fiyat olrak cok ucuk 278 Euro sıfır fiyatı dbilas flowmaster kit olarak geciyor ama profesyonel bir ürün olduğu ortada durumlar düzgün olsa hemen alırım valla
haklisin Recep, + 1903 yalniz, alman dbilas muhendisi diyo ki ben delikanliyim sadece dbilasimi taktim onun gucune gore olcum yaparim o da + 32 dir demek icin boyle bir foto koymus sunun bir de carbon fiberini yapsinlar + 1 bile verebilir
+32 hp iyi de,bizim burdaki benzin oktanlarıyla o rakam 27 falan olur.bizim zaten mantzel ve chiple aldığımız değerlerde 27 arasında o kadar euro fark yapcak bi şey yok kanka
+32 hp iyi de,bizim burdaki benzin oktanlarıyla o rakam 27 falan olur.bizim zaten mantzel ve chiple aldığımız değerlerde 27 arasında o kadar euro fark yapcak bi şey yok kanka
ah kanka torktan gidenleri bilsen
HKS Racing Fuel 106 oktan alalim ortak olur musun
Flow master iyidir ama bir dbilas fani olarak bile filtresini alicagima Pipercross Viper Carbon veya BMC Carbon alirim... dbilasin ordaki genis hava emis agzi cok iyi bir urun.
Hmm sanırım bu powerbox işine girersem hava filtre kiti de sart gibi görünüyor.Bakalım yine o zaman siz degerli arkadaslarla karar veririz saten ben dbilas ürünü profesyonel buldum hani o nedenle paylaşmıstım ürün hakkında pek bilgim yoqtu.
Bu arada senin söylediğin ürün bu sanırım vxr_astra