Zafira OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana fake geldi :) opc parçaları kullanıldığını düşünüyorum :) tüplü bide :)

opc parçalarını alıp takacak adam LPG takmaz araca,çünkü o parçaların toplamı ile bir 2.el corsa falan alır. Ayrıca boyatacak kadar kasacağını düşünmüyorm,bir de araç elegance olsa deri koltuk falan yok diye biliyorum..deri koltuk var + kadran beyaz ve direksiyondan kumanda ile deri direksiyon var.

Bir de şu var,ben geçen sene Zafira opc taksi görmüştüm,sarı renk idi ve jantları bundan idi. Kaplama oldugunu söylemişlerdi LPG Falan vardı , orjinal opc idi....Resmi burda: Bu mu acaba araç :D

15d5j0i.jpg

Son düzenleme:
benim arkadasimda vardi siyahi opc bu kasada vari ve ummadiginiz kadar gusel bi arac ama bu adam aracin icini cok yipratmis

lpgli opc mi bu şindi abow :D

Araç orjinal OPC bence çünkü Avrupa Mavisi bir tek OPC de veriliyor standart modellerde yok ama adam sonradan boyatmışsa bilemem...

araç opc de opclikten çıkarmış... lpg taktırmasına söylenecek söz yok ben böyle bir opc yi almam kesinlikle... o taksi opc de bu satılıktaki araba olabilir belki kaplamyı sökmüş satıyordur...

zafira opclerin stopları o siyah olandaki gibi değildir normalden farkı biraz daha koyu olması ve sinyal kısmının turuncu yerine beyaz olmasıdır...

araç opc..

zafira opc lerde kış lastiği 205/55/16 tavsiye ediliyor.. belki kışlıktır..:confused:

Hakiki Zafira 2.0 TURBO OPC

Arkadaşlar öncelikle yalan yanlış bilgileri buraya yazdığınız için hepinizi kınıyorum.İlan sahibiyim .Beni arayıp ya da mesaj atıp aracın cemaziül evveliyle ilgili bilgi alabilirdiniz.Ama siz bunu yapmadınız.
Araç gerçek OPC dir.Üzerinde ki 17' jantları ben çıkardım ve bu görünen jantları taktırdım.Direksiyonu da deri kaplattım başka herhangibir yerinde eğişim yoktur.Aracı neden arkadan çekmedi diye sormuşsunuz.Bu benım keyfi uygulamamdır.Acaba sizin için sadece arkada logo olarak OPC yazısı olması mı gerçek oldugunu kanıtlıyor.
Hem bu kadar düşünüp yazmışsınız.Hiç düşünemediniz mi normal bir zafira araca o kadar masraf yapıp Recaro koltuk alıp sonra tum dıs gorunumu OPC yapayım.Bu su anda araca ıstedıgım rakam kadar bır masraf tutar zaten.
Araç çok kısa bir sure taksıde kaldı ve sımdı meslegı bıraktıgımız ıcın aracı satılıga cıkardık.Ben OPC nin farkındayım ve bilerek aldık aracı.ve Şimdi herhangibir aksaklıgı olmayan aracımın keyfını cıkarıyorum....

Arac kesinlikle opc en basit koltuklarindan belli.tahminimce aracin kazasi var.Adam kazadan dolayi jantlari ve direksiyonu degistirmek zorunda kalmis olabilir,

Araç hakıkı OPC kazası falan da yok....kısa bir zaman takside kaldı...tum orijinallıgı ustunde.sadece jantları cıkardım...direksiyona gelince...deri kaplattım.azıcık bilseniz diyecegım bılıyorsunuz.normal zafiralarda direksiyon bu sekılde degıl...

bana fake geldi :) opc parçaları kullanıldığını düşünüyorum :) tüplü bide :)

Nasıl fake geliyor size...Yani bu kadar masraf yapıp sırf opc olsun dıye normal 1.6 bir zafiraya degıstırmeye deger mısızce.aracın lpg lı olması orıjınal olmasına engel mı sızce?mıllet bu aractan maddı olarak daha degerlı araclara lpg taktırıyor bu sızce onun fake olmasına mı delalet edıyor? Opel yetkılı servısıne gıdın sorun bakayım bu aracın arka ve on tamponunu sıze hemen bulabılıyor mu ?ya da kac para....Bu arabayı yenıden opc olarak modıfıye etmeye kalksan ne kadar tutar farkında mısınız acaba?hem motoru hala canavar gıbı 192 hp.... yerlerı yırtıyor...

Geri