Zafira OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaş senin opc nin aynısı bende var yanlız benimki 245 hp formdaki arkadaşlar taksi cıkması değince şaşırdılar bence çünkü opc opel markasında idol olmuş bir versiyon o yüzden şaşırmaları normal kızmana gerek yok izahatini yaptın ve herkez tatmin olmuştur herhalde:D

:good::good::good:

gayet doğru.. opc araçları ilk çıktığından beri merakla takip ederim, aracımı alırken zafira opc leri de çok aradım ama bulamadım.. o yüzden merak ve ilgiye dayanan tepkiler bunlar..
zafira b opc yi ise tr de hiç bulamadık..

:good::good::good:

gayet doğru.. opc araçları ilk çıktığından beri merakla takip ederim, aracımı alırken zafira opc leri de çok aradım ama bulamadım.. o yüzden merak ve ilgiye dayanan tepkiler bunlar..
zafira b opc yi ise tr de hiç bulamadık..
istanbulda varmış galiba b kasa OPC ?!

arkadaş senin opc nin aynısı bende var yanlız benimki 245 hp formdaki arkadaşlar taksi cıkması değince şaşırdılar bence çünkü opc opel markasında idol olmuş bir versiyon o yüzden şaşırmaları normal kızmana gerek yok izahatini yaptın ve herkez tatmin olmuştur herhalde:D
fotolar bekliyoruz sizden

Şaşırmak ayrı fakat bu şaşkınlık yalanlama olarak yansımış vaziyette o yüzden tepki gösterdim...Umarım anlaşılır olmuşumdur..

Adam kaza yapmıs gıtmıs 3 bınlıraya yakın para verıp opc tampon almıs amajantaları degsıtrmıs...ne alaka ya..aracın kazası falan yok kesınlıkle jantlar ses yapıyordu cıkardım dıreksıyonu da derı kaplattım....aracın en ufak degısenı yok kaportada kazasıda ayrıca....

Arkadasım bunda sinirlenecek bir sey yok farkedersen yazılarımda net bir ifade kullanılmamıstır.

Ben çok kazalı arac gördüm çoğuda kaldırıma vurarak oluyor.Bazı araçlar yuksek olduğu için ön tamponn hasar görmüyor ama ön takım,jantlar,radyatörler motor karteri hatta sanjuman dahi hasar görüyor ve değişebiliyor.

Sizin aracta böyle olabilir diye düşündüm ve fikir beyan ettim.Opc Direksiyonu bulamayacagınız için direksiyonu değiştirmiş olabilir dedim.

Sizi kırdıysam özür dilerim..

Hayırlı satışlar

Bu kadar gerilmeye gerek yoktu ya. Herkes görüş bildirmiş sonuçta..

Abi kızıyorum ama ya...Aracı aldıgım gunden beri reklam olduk..Biz on sene 1992 model Mercedes-Benz 190D 2.5 kulladım taksıde ıstanbul da da kımse yazmadı bır Opc aldık vallahı olay oldu. Lpg de 200-210 kurus yakıyor sorun degıl yanı...

Kızmanızı doğal olarak karşılıyorum.Sonucta araca bakıldıgında opc oldugu her yerinden belli."Thollga" nın konusuna bakınca aracı Corsa Van gibi duruyor,ancak Tolga sadece kışın kullanmak amacı ile alıp taktı o sac jantları,bu aracının Van oldugunu göstermez , örnek verecek olursam.

Aracınız gerçekten güzel,konunun en başında dediğim gibi opc oldugu da anlaşılır bir biçimde açık. Ancak benin anlam veremediğim ve insanların tepkisine neden olan olay,Türkiye'de çok ender rastlanan ve sadece performans amaçlı araçlardan oluşan bir serinin taksiye çevrilip LPG takılması . LPG yi 7.60 Li ye taktıran var , S500e taktıran var evet, ancak opc demek performans demek,ve bence LPG Takmak için opc almak veya opc sahibi olup da "çok yakıyor" dan şikayet etmek yanlış.

Bir M3 veya S3 veya Golf GTi alıp buna LPG Takıp taksi yapmak ne kadar abes kacmaz mı?

Hakiki-Orijinal hatta uzerıne basa basa fabrıkasyon OPC

bana fake geldi :) opc parçaları kullanıldığını düşünüyorum :) tüplü bide :)

aracım arden mavı olan gercek opc dir.jantlar ses yapıyor dıye cıkardım ayrıca tuplu olunca orıjınal olmuyor mu?

hercai24 zafira

ilan aktif değil diyor aracınızı sattınız mı almayı düşünüyorum bilgilendiriseniz sevinirim iyi günler

diğer arkadaşlarada duyurulur zafira opc arıyorum yardımcı olunabirse sevinirim

Geri