Zafira OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakiki Zafira 2.0 TURBO OPC

ilan yalan bence araba opc değil bence jantları astra h jantı ayrıca ön panjur da opc logosu var glb nie tam arkadan resmi yok?çünkü bildiğiniz zafira 1.6 direksiyon orjinal 1.6 direksiyonu,neden opc logoları yok?çünkü opc değil

Nasıl logoları yok dıye araca Opc degıl dıyebılıyorsunz?yanı bır ınsanın kolu yok dıye sımdı o ınsan degıl mı?zafıra 1.6 dıreksıyonunda acaba konrol var mı?yanı ben nasıl yazayım aracın opc oldugunu dıye dusunmedım acıkca bılen anlar dedım.yanı koltuklar panjur govde daha bır suru sey gosterıyor kendını.arkadan resmı yok cunku keyfı olarak cekmedım ıstemedı canım ılla motoru acıp mı gostereyım opc dır dıye...cevap beklıyorum kardesım senden bakalım ne dıyeceksın

o değilde opcden taksi olur mu yaw... çok yakmaz mı... taksi dediğin en az yakan motorlu araç olup max kar güdüyorlar.. opc taksi çok ilginç olmuş...

hercai kardesim bu kadar hiddetlenme lütfen .insallah istedigin fiyata satarsin zafini.
arkadaslar konuyu okuyunca hak vereceklerdir sana ..

Arac kesinlikle opc en basit koltuklarindan belli.tahminimce aracin kazasi var.Adam kazadan dolayi jantlari ve direksiyonu degistirmek zorunda kalmis olabilir,

Adam kaza yapmıs gıtmıs 3 bınlıraya yakın para verıp opc tampon almıs amajantaları degsıtrmıs...ne alaka ya..aracın kazası falan yok kesınlıkle jantlar ses yapıyordu cıkardım dıreksıyonu da derı kaplattım....aracın en ufak degısenı yok kaportada kazasıda ayrıca....

Abi kızıyorum ama ya...Aracı aldıgım gunden beri reklam olduk..

Son düzenleme:
kizma kardesim kizma, kullaniyorsan güle güle kullan, satiyorsan güle güle sat.opc yi bilen biliyor..arkadaslarinda art niyetli olduklarini sanmiyorum..ben en güzel dostluklari sanal alemde olsa burda yakaladim inan bana..

kizma kardesim kizma, kullaniyorsan güle güle kullan, satiyorsan güle güle sat.opc yi bilen biliyor..arkadaslarinda art niyetli olduklarini sanmiyorum..ben en güzel dostluklari sanal alemde olsa burda yakaladim inan bana..

oyledır muhakkak.ben gordum oyle bır anda...bakalım bır konusalım arkadaslarla sasıracaklar mı?

haklisin pat diye benimde karsima böyle bir konu ciksa galiba bende ayni tepkiyi verirdim..bu arada zaficiler tarafinada takil arasira biz oralardayiz .Ayhan abimizinde zafi opc si var..

opc
in_Opel_Zafira_Opc_11.jpg

Son düzenleme:
oyledır muhakkak.ben gordum oyle bır anda...bakalım bır konusalım arkadaslarla sasıracaklar mı?
arkadaş senin opc nin aynısı bende var yanlız benimki 245 hp formdaki arkadaşlar taksi cıkması değince şaşırdılar bence çünkü opc opel markasında idol olmuş bir versiyon o yüzden şaşırmaları normal kızmana gerek yok izahatini yaptın ve herkez tatmin olmuştur herhalde:D

Geri