şayet LPG taktırırsanız satarkende dizeli ile neredeyse aynı fiyata satarsınız içiniz rahat olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen ben sakin gezersen gece 180-200 bin yakıyo benzinde gündüz trafikte 270-280 gazlarsam 600 binlere kadar çıkıyoBu devirde benzinli kulanmak hata : )))))
sifir arabayi neden herzaman satmak icin aliyorsunuz ? onu anlamis degilim..bence satmak icin alinan bir arabadan ne hayir gelir nede o arabadan zevk alirsin.bosver gonlune ve cebine ne uygun geliyorsa onu yaptir..birakalim su satma olaylarini bence yok arabanin orasina burasina boya yaptirma boyali araba alinmaz.suraya bunu takma bu satarken iyi olmaz.. iyi o zaman cizik ve vuruk arabayla hergun ise eve gidelim ve gozumuz oraya takildiginda moralimiz bozulsun ? bumu yani ?haklısınz bende araştırmamı yaptım bugün sistem diğerlerine göre daha pahalı yine %30 %40 tasarruf sağlıyomuş. Ama sonradan vazgeçtim satarken dert olur başa lpg yi duyan almaz en güzeli taktırmamak bundan sonraki arabayı dizel almak![]()
halbuki almanyada lpg arabaya değer katan unsurlardandır..
sifir arabayi neden herzaman satmak icin aliyorsunuz ? onu anlamis degilim..bence satmak icin alinan bir arabadan ne hayir gelir nede o arabadan zevk alirsin.bosver gonlune ve cebine ne uygun geliyorsa onu yaptir..birakalim su satma olaylarini bence yok arabanin orasina burasina boya yaptirma boyali araba alinmaz.suraya bunu takma bu satarken iyi olmaz.. iyi o zaman cizik ve vuruk arabayla hergun ise eve gidelim ve gozumuz oraya takildiginda moralimiz bozulsun ? bumu yani ?
NoT: bunlari sirf senin icin soylemedim cogu arkadasimizin dusuncesi bu...
çok doğru söylemişsiniz, bir zevkimiz var , onuda tam yaşayamıyoruz.[/COLOR]
Güzel söylemişsin, bu tavrı benimsemek lazım.
Kendimiz için önemli olmalı bazı şeyler. Değeri düşmesin diye araç bekçilerine döndük herbirimiz.
Hani eskiden vardı ya: evlerde misafir odaları olurdu, yepyeni mobilyaları olan, tertemiz ve ne zaman geleceği belli olmayan "misafirleri" bekleyen. Evin halkı da küçücük bir oturma odasına tıkıştırırdı kendini. Aynen böyle olduk bu araba mevzularında.
Daha alırken, başlıyoruz kendimizi kasmaya, bizden sonraki sahibi için..