1,0 motor araçlar

bbuyuk olacak tabi benzincinin kızını alırsak :kop:

:kop::kop::kop: ayneeen şöyLe babası benzin istasyonları oLan bi kız arkadaşım oLmadı araştırmaya devam ozaman :D:D pekiiii 1.0 motorLu araçLarınızdan memnunmusunuz ben çok merak ediyorum 1.0 motoRLu araçlara Lpg takanları çok duymuştum ama yoLda nasıl peki ???

24 sn de cıkıyomus yuze :S

Uzun yıllar küçük motorlu eski nesil araçlardan kullanan biri olarak, performans açısından tavsiye etmiyorum. Motor hacmi küçük araçlar (yeni nesillerden kullanmadım ama) özellikle uzun yolda bana ızdırap veriyordu. Ama 80-90 km ile sağdan yavaş yavaş giderim diyenler için no problem diyorum.

100 km'e 24 degılde 18.2 sanıyede cıkıyor arac.bu araca lpg takanları bende gördum ve anlam veremedım araba zaten eco ve bır depoyla 1000km ' e yakın yapıyor ve deposunun hacmı 45 lt kı bu aracı gaz bence öldürür cekısten daha da dusurur ne gerek var anlayamıyorum.

Şehiriçi süper bir motor bence. Arabasıyla sadece işe gidip gelen memurlar için daha iyi bir araç olamazdı. Ama uzun yola çıkacaksan aman diyorum. Ben sürekli uzun yol yapıyorum, o yüzden büyük araçları seviyorum.

valla ben cok memnunum aracımdan daha oncelerı 2000 motorlu aracda kullandım tabıkı yerını tutmuyor ama cekişi gayet de iyi klima açık 180km yi gordum aracımda buyuk motorlu aracların lpgde yaktıgını 1000 motorlu araclar benzınde yakıyor.

1997 de HONDA CBR 1000 F im vardı. :D ama arabamdan fazla yakıyordu....

1997 de HONDA CBR 1000 F im vardı. :D ama arabamdan fazla yakıyordu....

o motoru kullanmakta acıkcası cesaret ıster :D iyi hala bu forumdasınız ve bızımle bısıler paylasıyorsunuz :D:D

Geri