1,0 motor araçlar

hangisi javamı corsa mı

Ekli dosyalar

• DSC02225.webp
    DSC02225.webp
    55.5 KB · Görüntüleme: 72
tamam eger 45 litreyle 1000 km yapıyosa 100 kmde 4.5 yakar oda dizellerden yüksek demektir :)

benım aracım uzun yolda 90 km hızı aşmamak şartı ile bir depo benzın ile 1000 km yol yapıyo

valla ben cok memnunum aracımdan daha oncelerı 2000 motorlu aracda kullandım tabıkı yerını tutmuyor ama cekişi gayet de iyi klima açık 180km yi gordum aracımda buyuk motorlu aracların lpgde yaktıgını 1000 motorlu araclar benzınde yakıyor.
valla ben şahsen 2.0 dan sonra 1.6 almaya çekiniyorum performans farkı çokmudur diye.1.0 düşünemem ama herkesin zevki tabii

tamam eger 45 litreyle 1000 km yapıyosa 100 kmde 4.5 yakar oda dizellerden yüksek demektir :)

iyide kendın sölüyorsun bırı dızel bırı benzınlı egerkı sen benzınlı arabayla dızel arabayı karsılastırabılıyorsan opel gercekten ıyı araba yapmıs demektır..

valla ben şahsen 2.0 dan sonra 1.6 almaya çekiniyorum performans farkı çokmudur diye.1.0 düşünemem ama herkesin zevki tabii

ılk basta alışamıyorsunuz ama gunler gectıkce yeni arabanızı daha cok sevıyorsunuz her seyin yeri ayrı mesela benım ailemde 1,6 aracda var 2,7 aracda var ama aralarında en az yakan benım arac :) fazla bi performans beklemedıgım ıcın 1,0 motordan yanayım

onu sattıktan sonra zxr-750 aldım tourıng ten racıng e tam gecıs yanı ama allaha cok sukur daha motorla bır kazam bıle yok.

aman cok dıkkat edın cok sakat aletler onların verdıgı zevkı muhtemelen hıc bır arac veremez heralde ama tehlıkelı ıste cok :eek:

Geri