1.3 cdti astraların yakıt tüketimi nasıl?örneğin sayısal olarak?yardım?

yaz geliyor,klima açmak mecburi oluyor,araba inanılmaz bir şekilde performanstan düşüyor ve yaklaşık 100km de 1 lt daha fazla yakıyor..6.0-6.5 ise 7.0-7.5 oluyor..bu da 2.0 motorlu dizel aracın tüketimine eşit demektir..bu rakamlar şehiriçi...Sırf yazın olan bu durumdan dolayı her yaz,arabayı satmayı düşünüyorum...

bendeki sonuçlar; şehir içi yol pc: 5.9
şehir dışı yol pc: 4.7 (100-110 km sürat)

selam
denizli izmir arası 240 km. ortalama yakıtı yol bil. 4.7lt olarak gösteriyordu.
95km. sabit hızla gitmeye çalıştım 6.vites . klima açık.

bilginize.

90-100 gidersen bu soruyu bir daha sormazsın... bu kadarı sana yeter... cun ki daha az yakanı yok gibi... var olan da pek bir fark yaratamıyor zaten...

benmki tiptronic sanzuman oldukca fazla yakıyor motor hacmi küçük geliyor yavas kalkıyor ondan seri olsun diye fazla yuklenıyorum dolasıyla cok yakıyor ben memnun değilim , Manuel Vitesi Bilemiceğim

benmki tiptronic sanzuman oldukca fazla yakıyor motor hacmi küçük geliyor yavas kalkıyor ondan seri olsun diye fazla yuklenıyorum dolasıyla cok yakıyor ben memnun değilim , Manuel Vitesi Bilemiceğim

yukarıda verdiğim manuel şanzıman verileri ort. yak. tük. 4.7 lt.

60lik avrupa dizel attım 280 kmyi zor görüyo öyle aşırıda bi agresif değilim aldıgımdan beri böyle bütün filitlereide değiştirdim ndn böyle yapıyo anlamıyorum , nasıl ayarlıcam bilmiyorum...

60/280=214 kuruş fena değil şehir içiyse tabi 3.10 euro dizel..
Bende izmitte 200 yakioyurm normal değerler bence

kocaeli-bursa arası gittim geldim toplam 352 km. yol yaptım.sabit hız çoğu ve yaklaşık 40 km. si şehir içi.toplam yakıt 17,2 lt.

benim arkadaş ta var 1.3 cdti malatya şehir içi 5.4 L ortalama,1.6 benzinli sedan bendeki de 7.5 fln yakıyo şehir içi,3 kişi bagaj full dolu 6.5 L 1.6 benzinli uzun yol değeri

Geri