1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

baban doktor mu? ne uğraştırıyorsun bizi kardeşim alın 180lik insignia cosmo olun  bitsin :)))))

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

hllb link' Alıntı:
baban doktor mu? ne uğraştırıyorsun bizi kardeşim alın 180lik insignia cosmo olun  bitsin :)))))

OPC gücünde bir annem var yalnız, oyabilir kabak gibi 180'lik Cosmo'lu babamı. (((:

1.6tdci mondeo derim başka da birşey demem sana. ;)

Abi babaninda masallahi var manuel vitesi hala tercih ettigine gore..

Ben 35'imden sonra herhalde manueli kullanamam die dusunuyorum :))

O yastan sonra artik ne olursa olsun, oncelik otomatik vites olur die dusunuom :))

Otomatik olmadigi icin bu iki arac disinda biseyler alirdim herhalde, 35'inden sonra :)))

En fazla olsun olsun 40 yas derim belkide :))

- bence babalara, dizel - otomatik - jeep cok yakisiyor :))

Daha önce insignia kullandım araca diyecek tek kelimem yok ama anlattıklarından yola çıkarsam kesinlikle astra derim ben. hem yakıt çok üzecek kullanma zevkini öldürecek hemde satışta müthiş zarar edecek bunları göz önünde bulundur.

onderak link' Alıntı:
Abi babaninda masallahi var manuel vitesi hala tercih ettigine gore..

Ben 35'imden sonra herhalde manueli kullanamam die dusunuyorum :))

O yastan sonra artik ne olursa olsun, oncelik otomatik vites olur die dusunuom :))

Otomatik olmadigi icin bu iki arac disinda biseyler alirdim herhalde, 35'inden sonra :)))

En fazla olsun olsun 40 yas derim belkide :))

- bence babalara, dizel - otomatik - jeep cok yakisiyor :))
֖nder naptın sen yaaaa.... Bizim de yaşımız 40 ama o kadar yaşlı hissetmiyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Görürüm seni de  :)

gradient link' Alıntı:
Önder naptın sen yaaaa.... Bizim de yaşımız 40 ama o kadar yaşlı hissetmiyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Görürüm seni de :)

- benim ruhum gec degil be abi.. Seninkisi gencse kaldirir manuel viteside... Ben kendimde o ufku gormuom pek..

- daha simdiden sehirici trafige girince, ofleyip poflemeye basladim. Bas debriyaj bekle, kaldir vites at, dur bekle, bas debriyaj kaldir, 1 metre yuru tekrar bas debriyaj dur..

- otomatikkkk dedigim oluyor walla :) sehirici trafigine girince..

Otomatik candır.  rasta_occasion

Astra Sedan sahibiyim aracımı seviyorum ama İnsignia'yı tek geçerim  greatt

Astra Sedan x 2

[img=800x600]http://www.resimagaci.com/img/26b7521.jpg[/img]

tabiki stil paketli insignia tartışmaya açık bir konu değil bence

Geri