1.4 Fiesta Titanium X? , 1.2 Volkwagen Polo ? , 1.4i corsa color edition?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzedr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra h olacak birde cam tavan oldu mu ohhhh... miss. dediğin gibi fiyatları ortada...

gönül isterki garantili astra önerelim ama 30'a yok astranın piyasası çok çok iyi..

2009 ve üstü tüm modeller olur segment marka farketmeksizin yanlız dediğim gibi donanımlı geniş çekişi gidişi iyi komforlu benzinli 1600 cc ye kadar

astra h olacak birde cam tavan oldu mu ohhhh... miss. dediğin gibi fiyatları ortada...

yalnız bişey diycem ne japon düşmanıymışız arkadaş rio dışında kimse de bi toyota bi honda bi mitsisuşi demedi ha :maden:

arkadaşlar sanırım 3 aşağı 5 yukarı 1.4 polo,corsa ve fiesta aynı gibi pek fark yok sanki

B Segmenti benim konum işte... :D

öncelikle Oğuzhan bey hoşgeldiniz..

Araçların görünümüne asla yorum yapmıycam orası size kalmış.. Polo hariç hepsini kullandım ve polo dahil hepsine bindim..

Corsa 'dan başlayalım..

Corsa

1.4 motor olmasından dolayımı yoksa teknolojisindenmi bilmiyorum ama yakıtta diğerlerine göre biraz müsrif.. İç hacim olarak diğerlerine göre daha geniş yüksek gövde yapısı nedeniyle ise içlerinde yol tutuşu en zayıf olan model diyebilirim.. Performans konusunda ise hacimden dolayı biraz daha ateşli olmasını beklerdim ama çok çok uçurumlar malesef koyamıyor diğerleri ile arasına.. İçi ferah ve konforlu ızgaralar ve teyp kontrolleri kalite hissi uyandırıyor.. Malzeme kalitesi gayet iyi..

Polo

1.2lt hacmindeki motorla o kasa bence pek uyuşmuyor.. Performans olarak en vasatı diyebilirim.. Yol tutuş olarak gayet tatminkar olduğu söyleniyor.. İç hacim ferah corsa kadar değil ama fiestaya göre gayet geniş.. Yakıt konusunda bişey diyemiyorum çok kullanma fırsatı bulamadım ama aracı sıkıştırdıkça yakacağı kanısındayım.. Baz donanımda içerideki sadelik konforda eksiklik hissi uyandırabiliyor. Ama sessizliği gayet iyi..

Fiesta

ki benim içlerinde size tavsiyem kesinlikle bu araç.. motor gayet canlı 1.25 motor için güzel devirleniyor diyebilirim.. İç mekan çok hoş eğlenceli özellikle üst donanımdaki kişiselleştirme ayarları ile daha da eğlenceli hale gelebiliyor.. Göğüsteki kavis iç hacmi biraz daraltıyor.. Konfor olarak gayet tatminkar ve asıl olayı yol tutuşta diğer alternatifleri ezer geçer.. sınıfında güzel bir yol tutuşa sahip sınırları zorlanmadıkca yola sarılıyor zorlanınca da çok ciddi kaymalar yaşamadım ben..

Size ayrıca Kia Rio 1.25 lere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.. Bence üçünden de daha iyi bir araç.. Kapı fitillerinden bagaj yalıtımına kadar her detayını inceledim.. Gözlerime inanamadım resmen bir C segmenti araç.. Bakmadan karar vermeyin ş.içi yakıtı 7lt'yi geçmediği söyleniyor garantili lpg uygulanıyor ve 5 yıl garantisi de cabası.. 85hp olmasıda çok iyi tabi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rio-natty-1-25benz-85ps-bejgri-67198373/detay

İkisinide denedim kullandım , zaten şu andada mevcut 1.4 sport kullanıyorum. Bu üç araç içinde en atağı corsa. 1.25 fiesta kadar hantalını görmedim neresi iyi devirleniyor :) arkadaşımın yeni kasa sümbül dizelini geçemiyor 1.25 fiesta :)

fiesta ile ben denedim arada ciddi fark var hem drag hem rolling, 1.4 corsa benim aracım ki twinport 90 hp son çıkanlar sanırım 100 hp olmuş üzer yani. Ben 90 lıkla 1.6 focus 2 yi geçiyorum 2 boy 90 km ye kadar. Artık oradan hesap edin siz.

peki yeni kasa 1.4 corsalarda elektronik problem yaşanıyor mu ve kronik bir sıkıntısı war mı?birde ses aracın içine cok alıyor mu?
arkadaşlar birde şöyle bir durum war.bendeki araç 1.4 eski kasa fiesta...eski kasa corsaların motorları daha mı sessiz calısıyor?

fiestada arkada oturanlar sıkıntı yaşıyor, dar biraz arkası... Corsa bu konuda daha başarılı...

Görünüş olarak Fiesta bir adım önde,
Şekil olarak Polo bir adım önde,
Mantığım ise Corsa diyor ;)

polo sadece polo yani 30 bine adam akıllı birşey alamazsınız bize 34 bin çektikleri arabada ne çelik jant var ne sis farı araba dümdüz birşey. fiesta ise iç konsolu dışarıdan çok güzel gözüksede içine binince gerçekten çok itici geldi bana arka koltuğu ise tam bir olay zaten dayım koltuğa sığamadı kafası tavan değdi :D zaten başka marka beğendiremedim adama gittik 34.500'e 1.3 cdti enjoy aldık çok memnun kendileri maaşallahı var 5.3lt yakıyor birde hepten bağlandı arabaya :D ama bana sorarsanız b segmentinde donanım fiyat kalite endeksine görealacağım araba grande puntodur. fiata ön yargılı olan adamın bile fikrini değiştirebilecek bir araç.full italyan ve emotion modeli gırtlağına kadar dolu. kuzenimde var esp sayesinde araç kedi gibi. ve en bu paralara bu kadar donanım veren başka firma bilmiyorum. 1.3 emotion 34 gibi bir fiyatı vardı geçen sitelerinde sağlam pazarlıkla daha iyi bir fiyata alabilirsiniz...

Geri