207 ve 308 gayet mantıklı tercihler olurdu fabia'ya göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
207 ve 308 gayet mantıklı tercihler olurdu fabia'ya göre
gönül isterki garantili astra önerelim ama 30'a yok astranın piyasası çok çok iyi..
astra h olacak birde cam tavan oldu mu ohhhh... miss. dediğin gibi fiyatları ortada...
B Segmenti benim konum işte...
öncelikle Oğuzhan bey hoşgeldiniz..
Araçların görünümüne asla yorum yapmıycam orası size kalmış.. Polo hariç hepsini kullandım ve polo dahil hepsine bindim..
Corsa 'dan başlayalım..
Corsa
1.4 motor olmasından dolayımı yoksa teknolojisindenmi bilmiyorum ama yakıtta diğerlerine göre biraz müsrif.. İç hacim olarak diğerlerine göre daha geniş yüksek gövde yapısı nedeniyle ise içlerinde yol tutuşu en zayıf olan model diyebilirim.. Performans konusunda ise hacimden dolayı biraz daha ateşli olmasını beklerdim ama çok çok uçurumlar malesef koyamıyor diğerleri ile arasına.. İçi ferah ve konforlu ızgaralar ve teyp kontrolleri kalite hissi uyandırıyor.. Malzeme kalitesi gayet iyi..
Polo
1.2lt hacmindeki motorla o kasa bence pek uyuşmuyor.. Performans olarak en vasatı diyebilirim.. Yol tutuş olarak gayet tatminkar olduğu söyleniyor.. İç hacim ferah corsa kadar değil ama fiestaya göre gayet geniş.. Yakıt konusunda bişey diyemiyorum çok kullanma fırsatı bulamadım ama aracı sıkıştırdıkça yakacağı kanısındayım.. Baz donanımda içerideki sadelik konforda eksiklik hissi uyandırabiliyor. Ama sessizliği gayet iyi..
Fiesta
ki benim içlerinde size tavsiyem kesinlikle bu araç.. motor gayet canlı 1.25 motor için güzel devirleniyor diyebilirim.. İç mekan çok hoş eğlenceli özellikle üst donanımdaki kişiselleştirme ayarları ile daha da eğlenceli hale gelebiliyor.. Göğüsteki kavis iç hacmi biraz daraltıyor.. Konfor olarak gayet tatminkar ve asıl olayı yol tutuşta diğer alternatifleri ezer geçer.. sınıfında güzel bir yol tutuşa sahip sınırları zorlanmadıkca yola sarılıyor zorlanınca da çok ciddi kaymalar yaşamadım ben..
Size ayrıca Kia Rio 1.25 lere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.. Bence üçünden de daha iyi bir araç.. Kapı fitillerinden bagaj yalıtımına kadar her detayını inceledim.. Gözlerime inanamadım resmen bir C segmenti araç.. Bakmadan karar vermeyin ş.içi yakıtı 7lt'yi geçmediği söyleniyor garantili lpg uygulanıyor ve 5 yıl garantisi de cabası.. 85hp olmasıda çok iyi tabi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rio-natty-1-25benz-85ps-bejgri-67198373/detay