1.4 Fiesta Titanium X? , 1.2 Volkwagen Polo ? , 1.4i corsa color edition?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzedr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hacı iyi demişsinde rioyu kim alır ikinci elinde düşünmek lazım birazcık ya ondan dolayı her zaman wv derim ben her zaman piyasası vardı onun ....

başkan biliyosun bende 1.5 CRDI vardı 2011 27.600 'e aldım 9 ay bindim 13.000km 'de 27.300 'e sattım.. :rakir:

yani şöyle düşün 4 yıl sonunda yine garantili araç satarsan herkes alır.. :cool:

arkadaşlar dizel dizel nereye kadar dizel...turboyu bozunda göreyim dizel aracı... 150bin km nin üstünde olan dizel araca herkes kabul etsin ki alınmaz diye bakıyor doğruya doğru...keşke benzin fiyatları 2 lirada olsada kimse ne tüp ne de dizelin o homurtusuyla uğraşmasa...bence dizel işi beni bozar.aynı tip ağrıza benzinde 750 tl masraf cıkarır ama dizel bir araçsa bunu 5 ile çarpın :)
çok yanlış düşünüyorsunuz 160 bini geçik corsa sattık hiçbir sıkıntısı yoktu yeterki bakımlarını yaptırın düzgün ve uymanız gereken 2-3 tane kurala uyun yeter dizelde.bakım fiyatları arasında uçurumda yok artık eskisi gibi.yakıttanda acayip şekilde karınız var bunları düşünün :)
ben hala grande punto diyorum fiesta gerçekten iç hacim ve malzeme kalitesi olarak ne corsa nede polonun yanına yaklaşabilir.
bi kere arka koltuğu facia diz mesafesi b segmentinde iyi değildir genelde fiestada tam bir işkence uzun boylu bir adam kullansa arka tarafta adam oturamaz :D

Vallaha benim boyum 1.84 ve bir abim'de 1.75 civarı, arka koltuğuna oturduk 2010 fiesta'nın ve dediğiniz gibi tam bir felaket. İki büklüm geldim, yanımdaki abi se tavan'a
kafası değe değe geldi.
Corsa o konuda bana rahat geldi.

ben 1,2 polo kullandım kaclık oldugunu bılmıyorumm ama iyi toparlıyor tatmın edıcı yani

hacı drag, rolling naptınız ya : ) b segmentinin en cansız araçlarından bahsediyoruz daha güzel araçlar deneseydiniz daha bi zevkli olurdu :dil:

şaka bir yana da ben şehir içi kullanım şartlarından bahsederek yazmıştım tüm bunları sonuçta bu motor hacmine sahip araçları alan kişiler 5000 rpm civarı vites değiştiren ve devir çeviren kişiler olacağını pek düşünmüyorum..

şahsi fikrim 1.25 motora göre fiestanın iyi devirlendiğidir ben o kadar beklemiyordum.. ufak hacimde optimum performansta kalmış..

8-8.5 lt civarında yakan 90 hp bana açıkcası mantıklı gelmiyor artık motor teknolojisi çok eskidi corsa nın.. 1.4t ile gelmeye başlaması gerekli.. küçük hacimde aşırı besleme modasına B segmentinde geçelim artık dimi.. meriva' da getirdikleri motoru corsa da düşünemiyorum fecii zevkli olurdu..

1.2 TSI 105hp ile vag grubu harikalar yaratıyor bence..

:) Ben zaten fıestanın 1.25 ine bahsettım. Ya valla elde bunlar olunca bunları denedık ki esasen olay şöyle gelişti başka bir arkadaşımla ışıklarda kalktık tabi bu küçümsedi corsa 1.4 diye :) 90 km ye kadar yakalayamadık diğer ışıklarda sorma isteği uyandı kaç hp ydi bu diye :) Yani corsanın gidişi şahsen benı cok cok tahmın ediyor. Çok samimi bir arkadaşımada aldık aynısından onunda ilk dediği önceki 206'm 1.4 se bu çok net 1.6 :)

Ayrıca hiçte öyle 8-8.5 lt yakmıyor :)

arkadaşım polo ile ne fiesta ne de corsa karşılaştırılır kullanılan malzemenin kalitesi farklı bir defa arabanın içine binmen yaterli
tmm fiesta dış dizayn olarak çok güzel ama içindeki işçilik çok zayıf malzeme çok dandik bence

Abartmayın ya , polo'nun nesi var? Malzeme kalitesi vs. olarak. Ben aksine şu ana kadar hangi kasa poloya bindiysem iç mekanı beni çekmedi. Bu kadar klasik tek düze olması donanımsız gösteriyor aracı hiç bir yenilik yok aynısı golf tede var bir yenı astranın içine bakın bir golf'ün.

hacı o kötü makinayla 1.6 cd' ye 10 boy fark atıyordum :maden:

makinalarına diyecek birşey yok hayatta bulaşmam :) nasıl gittiklerini iyi biliyorum.

Geri