1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Benim valf mavi .internette montaj resmi görmüştüm oda kirmiziydı .bilgisi olan varmı?

Milyoncubaba sen montaj için gorustugunde bi sorarmisin?

tabiki sorarım

renk farkı neyden kaynaklı kullanılan sürümle mi alakalı ?

milyoncubaba link' Alıntı:
abi sen petrol kuyusu falan mı buldun  011zaa 005hihih
Yok bulmadım da... araç daha sıfır kıyamıyorum sağını solunu kurcalamalarına, orasına burasına bi şeyler yapmalarına, üç kuruş çok vereyim üç-beş bin km az bineyim orijinal olsun diyorum. Yoksa kim istemez ay yaksın  okkk Benzine devam  dft012

kardeşim öncelikle hoş geldin bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim. tüketimin gayet güzel 100 km de benzin artı lpg hiç birşey yani.
ama ortalama tüketimi lpg ye göre ayarlandığını ilk defa duydum o konuda bizi aydınlatır mısın? bende ort tüketimin + %15 fazlasını ekliyoruz diye biliyorum çünkü.
bende suan brc ye yakınım verdiği garantiler yüzünden.
dostum ustayı şimdi tekrar aradım herkes yol bilgisayarı lpgyi ölçemez diyince:) o da bu ayarlamayı çoğu usta biliyor ama uğraşmamak için geçiştiriyorlar, yapan birkaç usta daha var istersen onların numarasını vereyim dedi. zaten benim benzinde ortalama yakıt 7.5-8 lt civarıydı. şimdi lpgde 9 civarı göstermesi de %15 ekleme hesabıyla da tutuyor.

harunhoca link' Alıntı:
Yok bulmadım da... araç daha sıfır kıyamıyorum sağını solunu kurcalamalarına, orasına burasına bi şeyler yapmalarına, üç kuruş çok vereyim üç-beş bin km az bineyim orijinal olsun diyorum. Yoksa kim istemez ay yaksın  okkk Benzine devam  dft012

belli abi sen orijinal seviyorsun ama LPG nin tadını bir alsan var yaaaa  dancee

klimanka link' Alıntı:
dostum ustayı şimdi tekrar aradım herkes yol bilgisayarı lpgyi ölçemez diyince:) o da bu ayarlamayı çoğu usta biliyor ama uğraşmamak için geçiştiriyorlar, yapan birkaç usta daha var istersen onların numarasını vereyim dedi. zaten benim benzinde ortalama yakıt 7.5-8 lt civarıydı. şimdi lpgde 9 civarı göstermesi de %15 ekleme hesabıyla da tutuyor.

vallahi benzin yakıt ortalaman gayet iyimiş hiç trafiğe kalmıyorsun sanırım :)
o ustanın istanbulda tavsiye edeceği bir bayi kişi usta vs var mı acaba direk irtibata geçsek brc için
bende haftaya takmak istiyorum çünkü

belli abi sen orijinal seviyorsun ama LPG nin tadını bir alsan var yaaaa  dancee
LPG nin tadını almak istemiyorum yoldan çıkmayayım diye  general_HAHA

vallahi benzin yakıt ortalaman gayet iyimiş hiç trafiğe kalmıyorsun sanırım :)
o ustanın istanbulda tavsiye edeceği bir bayi kişi usta vs var mı acaba direk irtibata geçsek brc için
bende haftaya takmak istiyorum çünkü
Gel sen sen ol yoldan çıkma, turboya LPG bulaştırma, motoru hasta, beyni felç, enjeksiyonu verem etme  general_Shame_on_you

harunhoca link' Alıntı:
LPG nin tadını almak istemiyorum yoldan çıkmayayım diye  general_HAHA

hahah bak ona bişey diyemem abi
ben arabayı aldığımdan beri baya yoldan çıktım :D malum bakarımda  011zaa

harunhoca link' Alıntı:
Gel sen sen ol yoldan çıkma, turboya LPG bulaştırma, motoru hasta, beyni felç, enjeksiyonu verem etme  general_Shame_on_you

ben 2bin devirde 100 km hızla giderim kafam rahat cebim ferah gönlüm hoş olur :)) 045thumbsup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri