1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
ben 2bin devirde 100 km hızla giderim kafam rahat cebim ferah gönlüm hoş olur :)) 045thumbsup
İlla aracın fabrikasyon ayarlarını bozacağım diyorsan yapacak bir şey yok, rastgele.

harunhoca link' Alıntı:
İlla aracın fabrikasyon ayarlarını bozacağım diyorsan yapacak bir şey yok, rastgele.

abi ona bakarsan sanroofta olmasın navigasyonda olmasın ne bilim xenon da olmasın :)
tercih meselesi genede saygı duyarım düşüncene.

abi ona bakarsan sanroofta olmasın navigasyonda olmasın ne bilim xenon da olmasın :)
tercih meselesi genede saygı duyarım düşüncene.
sunroof navigasyon neyse de lpg tamamen farklı.

harunhoca link' Alıntı:
sunroof navigasyon neyse de lpg tamamen farklı.

bu arada arabanınız rengi çok orijinal gerçekten. daha önce 1,4t j bulmuştum cok arada kalmıştım alıp almamakta :)

belli abi sen orijinal seviyorsun ama LPG nin tadını bir alsan var yaaaa  dancee

hacı öyle bi yazmşın ki sanki sen çekiosun gazı  , nası iyi kafa yapıyo mu bari ? :D

bahto link' Alıntı:
hacı öyle bi yazmşın ki sanki sen çekiosun gazı  , nası iyi kafa yapıyo mu bari ? :D

hahaha kafası da iyi, yakışı da iyi :D :D

harunhoca link' Alıntı:
+1967
direnbenzin

harbi sizden şüphe etmeye başladım kesin siz bir damar bulmuşsunuz arkadaş  :D

Valla ben onları bilemem, kendim müptelası oldum, doldurmadan duramıyorum. Yaktıkça yakasım geliyor. Purom nerede benim? Bu akşam şöminede euro yakacağım. Ah hah hah haha. Atımı getirin, sefere çıkıyorum. Sizde kimsiniz? Bırakın beni! Ben 3. Sarı Doğan'ım. Muhafızlar. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Valla ben onları bilemem, kendim müptelası oldum, doldurmadan duramıyorum. Yaktıkça yakasım geliyor. Purom nerede benim? Bu akşam şöminede euro yakacağım. Ah hah hah haha. Atımı getirin, sefere çıkıyorum. Sizde kimsiniz? Bırakın beni! Ben 3. Sarı Doğan'ım. Muhafızlar. ((:

hahaha harbi kahkaha attım suan :D :D vay arkadaş ben harbi yaşamıyormuşum yaa :D şu lükse bak hayata bakk zenginliğe bakk :D benzin oluk oluk akıyor :D
bu aksam gidimde bizim laciverte 50 liralık benzin ısmarlıyım :D garibim kac gündür ac :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri