1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
bu arada arabanınız rengi çok orijinal gerçekten. daha önce 1,4t j bulmuştum cok arada kalmıştım alıp almamakta :)
Bu renk almadığın için teşekkür ederim. Bir tek bende olmasını istiyorum.   ;D  İstanbul trafiğinde de daha görmedim bu renk. Sahibinden.comda bir tane görmüştüm. Hiç bu renk(bronz kahve) HB göreniniz var mı?

harunhoca link' Alıntı:
Bu renk almadığın için teşekkür ederim. Bir tek bende olmasını istiyorum.   ;D   İstanbul trafiğinde de daha görmedim bu renk. Sahibinden.comda bir tane görmüştüm. Hiç bu renk(bronz kahve) HB göreniniz var mı?

Evet abi erzurumda hb bronz kahve bir adet var,sedanda uc dort tane var

hımmmm sevmedim o işi, yayılmasa bari batıya doğru.  walll

harunhoca link' Alıntı:
Bu renk almadığın için teşekkür ederim. Bir tek bende olmasını istiyorum.   ;D   İstanbul trafiğinde de daha görmedim bu renk. Sahibinden.comda bir tane görmüştüm. Hiç bu renk(bronz kahve) HB göreniniz var mı?

ben gördüm HB sahibinden de. ilan baya bi bekledi makyajlı sporttu. bir türlü cesaret edemedim renk yüzünden. sonra vazgeçtim baktım satılmış. :))

Boş verin böyle renkleri .siyah asildir iyidir siyah az yakar çok kaçar rüzgar tutmaz virajda kaydirmaz :D :D

benim arabamda bronz kahve. sıfır km alsaydım arabayı sanırım bu rengi almaya cesaret edemezdim.
ikinci el aldığım için bu renk oldu ama aarabanın rengine gerçekten hayranım.

ben gördüm HB sahibinden de. ilan baya bi bekledi makyajlı sporttu. bir türlü cesaret edemedim renk yüzünden. sonra vazgeçtim baktım satılmış. :))
hem de renk yüzünden cesaret edemediniz ha  023hm. hayatınınızın fırsatını kaçırmışsınızı  general_hehe

harunhoca link' Alıntı:
hem de renk yüzünden cesaret edemediniz ha  023hm. hayatınınızın fırsatını kaçırmışsınızı  general_hehe

vallahi sağından baktım solundan baktım cok arada kaldım sonra vazgeçtim :D
ama istediğim rengi aldım o başka :D

onurcura link' Alıntı:
benim arabamda bronz kahve. sıfır km alsaydım arabayı sanırım bu rengi almaya cesaret edemezdim.
ikinci el aldığım için bu renk oldu ama aarabanın rengine gerçekten hayranım.
Bu ne perhiz bu ne lahana. Sıfır alırken cesaret edemediğiniz renge nasıl oluyor da şimdi hayran oluyorsunuz general_Shame_on_you. Asalet filan bilmem. Siyah asil renktir doğrudur ama çok toz tutuyor temiz tutmak ne mümkün. Beyaz deseniz her taraf beyaz araç dolu. Gri deseniz artık demode oldu. Bu renk ise samimi söylüyorum özgün bir renk. Ayrıca kesinlikle toz göstermiyor. Yıkıyorum iki hafta gidiyor çamur olmazsa. Ama siz bakmayın bana, sakın almasın kimse.

vallahi sağından baktım solundan baktım cok arada kaldım sonra vazgeçtim :D
ama istediğim rengi aldım o başka :D
Tam karşısından baksaydınız doğru kararı verirdiniz ama siz hep sağından solundan bakmışsınız kahka536

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri